Glumac je iznenadio svijet kada je iskreno istupio i priznao da ima HIV. Sada, dolazi još jedno priznanje.


Nakon što je u studenom prošle godine priznao da ima HIV, Charlie Sheen iznio je još jedno priznanje vezano uz njegovo zdravstveno stanje. Glumac je u showu doktora Oza izjavio da je bipolaran.

Vezani članci Sami Sheen Slavni roditelji ove dame svađali su se pred očima javnosti, a njoj su dosad branili da ide pred kamere i ostvari svoj san Angus T. Jones Pamtimo ga kao slatkog klinca, a 17 godina od dana najveće slave skriva se ispod brade i duge kose - ma je li to on?

'Više doktora je tako opisalo moje stanje. U jednom trenutku trebalo je pogledati istini u oči. To je stanje u koje se dolazi nakon učestale konzumacije alkohola i droga', rekao je Sheen. Budući da je njegovo psihičko stanje rezultat zloporabe opijata, ne može si pomoći ni lijekovima te ih ne planira uzimati.

Na tu bolest ne gleda kao na maniju, već kao na jedno zanimljivo stanje. Kad je u pitanju HIV, Charlie je nedavno odustao od uzimanja lijekova kako bi pokušao sa alternativnom terapijom. Odustao je od alternativnog liječenja kada su mu se pogoršali krvni nalazi.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju