Znaju se već dugo

Otkriveno tko je dama koju je 73-godišnji glumac hit-serije strastveno ljubio u moru, kao i koliko je točno mlađa od njega

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charles Dance u vezi je s producenticom Alessandrom Masi iz susjedne nam Italije.

Britanac Charles Dance, najpoznatiji po ulozi Tywina Lannistera u hit-seriji "Igra prijestolja", ovih je dana svoju glumačku karijeru ostavio po strani, ali se svejedno našao u središtu pozornosti nakon što su ga paparazzi uhvatili s 20 godina mlađom djevojkom čiji je identitet sada svima poznat.

Iako su mnogi na temelju fotografija na kojima su uhvaćeni zajedno pretpostavljali kako je riječ o mlađahnoj ljepotici, sada je otkriveno da je srce 73-godišnjeg Charlesa osvojila 53-godišnja talijanska producentica Alessandra Masi. Strani mediji prenose da su se njih dvoje upoznali prije dvije godine na snimanju filma "The Book of Vision", ali tek su sada odlučili svima obznaniti vijest o svojoj ljubavi.

Alessandra je rođena u Bologni, gdje je i diplomirala, a u filmskoj industriji radi posljednjih 30 godina. Vijest o vezi s Charlesom potvrdio je njegov bliski prijatelj, ali par se o toj temi još nije službeno oglasio.

Fotografi su ih nekoliko puta uhvatili zajedno, a posljednji put dok su izmjenjivali nježnosti i ljubili se na plaži u Veneciji. Glumac je pritom ponosno pokazao svoje mišiće u kupaćim gaćama, a sa svojom djevojkom uživao je čitavo poslijepodne.

Charles je od 1970. do 2004. godine bio u braku s Joannom Haytorn, a nakon razvoda bio je u vezi s glumicom Sophijom Myles, koja je tada imala nešto više od 20 godina, povezivali su ga s manekenkom Shambhalom Marthe, dok se s glumicom Eleanos Boorman zaručio nakon četiri godine veze i 2012. godine su dobili kćer Rose, no rastali su se nekoliko mjeseci kasnije. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 1 +0 Zsa Zsa - 2 Celebrity Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene