Chantel Jeffries snimljena je u Kaliforniji nakon povratka iz New Yorka u kojem se zabavljala s prijateljima dok njezinog dečka Andrewa Taggart u zadnje vrijeme nema nigdje na vidiku.

Galerija


Glumica i DJ-ica Chantel Jeffries poznata je po druženju s puno slavnijim facama od sebe poput Justina Biebera i Stassie Karanikolaou kao i po vezama s uspješnim muškarcima, no čini se da joj je ovih dana nešto dalo razlog za zabrinutost.

Vezani članci Chantel Jeffries i Drew Taggart Dok je on ponosno glumio njezinog tjelohranitelja, svi su zurili u njezino tonirano tijelo Chantel Jeffries Osim po zavođenju uspješnih muškaraca, poznata je i po pretijesnim badićima, a ovo je jedan od njih

Naime, 28-godišnja Chantel snimljena je na ulicama Hollywooda i to u nešto manje oskudnijem izdanju od badića u kojima smo ju navikli gledati. Ipak, kratki topić i vruće hlačice bile su dovoljne da privuče pozornost prolaznika, ali i tamošnjih paparazza.

Samo da ranije viđena je u New Yorku gdje se zabavljala s prijateljima čime se naravno pohvalila na društvenim mrežama. A na društvenim mrežama ova popularna ljepotica voli dijeliti svoja bikini izdanja.

Prije nekoliko mjeseci šuškalo se o krizi u glumičinoj vezi koja traje tek nekoliko nekoliko mjeseci. Naime, Chantelin dečko, član benda The Chainsmokers Andrew Taggart uhvaćen je u prisnom odnosu sa zanosnom brinetom na plaži u Miamiju. Andrew i misteriozna ljepotica najprije su razgovarali s velikim smiješkom na licu, a potom se ona nagnula u vrućim hlačicama, zagrlila ga i poljubila.

Dok je glazbenik uživao na plaži, njegova djevojka Chantel nalazila se u Kaliforniji.

Prije Andrewa Chantel je ljubila Justina Biebera, sina poznatog repera P Diddyja, Justina Combsa i glazbenika Dipla. Tijekom 2012. godine viđala se s reperom Lilom Twistom, ali i s igračem američkog nogometa DeSeanom Jacksonom, s kojim je prekinula 2013. godine.

Osvojila ga je dok ga je posluživala u restoranu, a ni očigledna razlika u visini njima ne predstavlja baš nikakav problem

Cijeli je život pomagao drugima i uveseljavao ih, a svoje posljednje dane proveo je u najvećoj tuzi i agoniji i to zbog kobne greške?