Otkrila skoro sve

Kako je obuzdala obline? Serijska zavodnica slavnih faca uskočila u jedva primjetan bikini

Chantel Jeffries (Foto: Instagram) Chantel Jeffries (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Chantel Jeffries (Foto: Instagram) Chantel Jeffries (Foto: Instagram) Chantel Jeffries (Foto: Profimedia) +0 Chantel Jeffries (Foto: Profimedia) Galerija

Chantel Jeffries ponovno je uskočila u mikro badić i oduzela dah svima prisutnima.

27- godišnja Chantel Jeffries model je i pjevačica, a svoju besprijekornu figuru voli pokazivati u svakoj prilici. Ljepotica je tako uzela par dana predaha od svog užurbanog rasporeda, pa je otišla u Miami po zasluženu dozu hedonizma. 

Pogledaj i ovo Chantel Jeffries živi pod povećalom javnosti Broj slavnih frajera koje je ljubila je poveći, a odolio joj nije ni 14 godina stariji glazbenik koji je vodi svuda sa sobom

Sunčanje, plivanje i fotkanje sastavni su dio svakog odmora ove ljepotice, pa je tako i ovog puta odlučila doći na plažu u mikro bikiniju koji je savršeno naglasio njezinu vitku liniju, a sve nije moglo proći ni bez selfija. 

Maleni bikini leopard uzorka koji je Chantel nosila zapravo je bio sastavljen od mikro krpica povezanih s tankom niti, pa su se mnogi zapitali kako tako nježna konstrukacija uopće uspjeva zadržati obline ove ljepotice na istom mjestu. 

Inače, Chantel je danas Instagram zvijezda, no zapravo se proslavila vezom s Justinom Bieberom, nakon kojeg je ljubila još cijeli niz slavnih frajera. Chantel je tako krajem 2011. godine zavela sina poznatog repera P Diddyja, Justina Combsa, a veza je potrajala nešto manje od godinu dana. Tijekom 2012. godine viđala se s reperom Lil Twistom, ali i sa igračem američkog nogometa DeSeanom Jacksonom s kojim je prekinula 2013. godine.

Uspjela je upecati i repera Travisa Scotta 2015., a među njezinim bivšima je i košarkaš Jordan Clarkson kojeg se neko vrijeme povezivalo s Kendall Jenner, sestrom 22-godišnje Kylie, no mlada manekenka demantirala je takve napise, jer se u to vrijeme viđala s njegovim kolegom Benom Simmonsom. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) +2 Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Celebrity Majka slavnog glumca koja se bliži 100. rođendanu danas žali zbog operacija kojima se željela uljepšati

Dečki iz Ženim sina morali su prihvatiti 'škakljive' izazove, ali i odgovoriti na intimna pitanja!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene