Mnogi su pali!

Kopija slavne reality zvijezde juri samo utjecajne frajere i to ne skriva: "Status je najbitniji"

Wilmer Valderrama i Demi Lovato (Foto: Instagram) Wilmer Valderrama i Demi Lovato (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Wilmer Valderrama i Demi Lovato (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Galerija

27-godišnja Chantel Jeffries najpoznatija je kao kopija slavne Kim Kardashian i bivša cura Justina Biebera koji ju je i proslavio.

Chantel Jeffries poznata je kao glumica, DJ-ica, producentica i model, no zapravo ju je proslavilo ljubovanje s Justinom Bieberom.

Pogledaj i ovo Chantel Jeffries (Foto: Instagram) Prijateljice na odmoru Nekad su bile u burnim vezama s uspješnim muškarcima, a sad se hvale isklesanim tijelima u bikinijima

27-godišnjakinja na svoj burni ljubavni život podsjetila nas je kad je nedavno uhvaćena na premijeri novog filma o Charliejevim anđelima, a mlada ljepotica itekako se pobrinula da sve oči budu na njoj u zlatnoj, kratkoj haljini.

Možda ste na prvu pomislili i kako se radi o Kim Kardashian, no radi se zapravo samo o njezinoj kopiji. Kako tvrde bolje upućeniji izvori, Chantel se trudi i ponašati kao dotična, a javnost ju smatra svakako jednom od najvjernijih njezinih kopija, ako se time uopće ima smisla hvaliti.

Mlada glumica poznata je po još nečemu, a to je viđanju s bogatim, poznatim i utjecajnim muškarcima. Kako je sama priznala, ne zanimaju ju muškarci bez statusa. Prvi je u njenu mrežu pao danas oženjeni Justin Bieber, a njihova romansa iz 2014. godine bila je burna, kratka te je završila uhićenjem.

Naime, Chantel je bila uz pjevača kada ga je policija uhvatila kako vozi u alkoholiziranom stanju, a dok su ga hapsili, ona se smijala, što je zgrozilo javnost. I dan danas tvrdi kako joj je on bio samo prijatelj, a ne dečko, baš kao što je i bliska prijateljica s DJ Diplom. U kasnijim intervjuima se žalila kako joj je Bieberovo uhićenje zagorčalo život zbog brojnih negativnih članaka koji su o njoj pisani.

Chantel je krajem 2011. godine zavela sina poznatog repera P Diddyja, Justina Combsa, a veza je potrajala nešto manje od godinu dana. Tijekom 2012. godine viđala se s reperom Lil Twistom, ali i sa igračem američkog nogometa DeSeanom Jacksonom s kojim je prekinula 2013. godine.

Uspjela je upecati i repera Travisa Scotta 2015. godine koji je poznat i kao otac djeteta najmlađe milijarderske na svijetu, Kylie Jenner. Ipak, Travis se u Kylie zaljubio tek u travnju 2017. godine pa ovdje nije bilo nikakvog ljubavnog trokuta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💽Ceejay The Dj💽 (@chanteljeffries) on

Među njezinim bivšima je i košarkaš Jordan Clarkson kojeg se neko vrijeme povezivalo s Kendall Jenner, sestrom 22-godišnje Kylie, no mlada manekenka demantirala je takve napise, jer se u to vrijeme viđala s njegovim kolegom Benom Simmonsom. Na Chantel je pao i NBA košarkaš Kyrie Irving.

Slavni Fez iz hit serije "Lude sedamdesete" Wilmer Valderrama, bivši dečko posrnule glumice i pjevačice Demi Lovato, na nju je nadalje pao 2017. godine, kao i poznati YouTuber Paul Logan, a posljednji slavni frajer kojeg je začarala jest reper Machine Gun Kelly.

Par se navodno počeo viđati u srpnju ove godine, no vezu nikada nisu potvrdili. Zanimljivo, glumica se uvijek na crvenim tepisima pojavljuje sama u seksi kreacijama, a poprilično brzo mijenjanje dečkiju pokušava sakriti svim silama, no ne ide joj. Zna se kako se u Hollywoodu sve brzo sazna, no čini se kako ovi slavni frajeri ne mare za priče o tome kako je dotičnoj dami najbitniji njihov status. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) +0 Lepa Brena Celebrity Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: "Meni je prvoj bilo mjesto tamo, došla sam s porukom ljubavi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene