Što li Danica danas misli...

Svi su mu se smijali - 'Danica više ne želi izlaziti s tobom!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac Channing Tatum je diljem svijeta omiljen među ženama. A upravo je za magazin Elle, u članku s naslovom 'U krevetu s Channing Tatumom', otkrio neke stvari o sebi koje će ga, vjerujemo, suprotnom spolu učiniti još privlačnijim.

Channing Tatum je za magazin Elle ispričao neke zanimljive detalje o svojoj prvoj dječačkoj ljubavi, o tome kako se zaljubio u svoju suprugu Jennu Dewan-Tatum, kao i o navici da skine sve sa sebe kad dođe kući.

Svoja zanimljiva 'otkrivanja' Tatum je počeo pričom iz djetinjstva koja mu se itekako urezala u pamćenje. Prema njoj, trenutno jedan od najseksi muškaraca na svijetu, nije baš uvijek bio omiljen suprotnom spolu.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon 13 godina Promjena koja će vas šokirati – seks simbol nekad i sad!

>> Ponosni roditelji javnosti pokazali svoju malenu ljubimicu

'Prva djevojka koju sam ikad poljubio zvala se Danica. Prekinula je sa mnom pomoću prijatelja koji je kroz autobusno prozorsko staklo vikao 'Danica više ne želi izlaziti s tobom!'. Svi u školskom autobusu su se smijali', otkrio je 33-godišnji glumac koji je u lipnju po prvi put postao otac. Dobio je djevojčicu Everly.

Tatum je za Elle ispričao i kako je prohodao sa suprugom Jennom Dewan (32) prije sedam godina.

'Tada sam bio upravo izašao iz duge veze i nisam bio spreman na novu', ispričao je o danima kad je upoznao Jennu na snimanju filma 'Step Up'. 'Nisam ni pomišljao da bi Jenna htjela biti u vezi sa mnom. No jedan od mojih prijatelja mi je rekao 'Što radiš čovječe? Ona te obožava!'. Te noći sam došao u njezinu hotelsku sobu sa sombrerom na glavi i to je bilo to', ispričao je Tatum.

I zanimljivost za kraj!

Glumac je otkrio kako po kući hoda gol.

'Imam prekrasnu terasu na mjestu gdje mi se nalazi i bazen. Kad dođem u to okruženje i počnem skidati cipele i čarape, jednostavno se cijeli skinem. Ne mogu si pomoći', izjavio je poznati zavodnik kojem obožavateljice ovu njegovu naviku zasigurno neće zamjeriti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene