Channing Tatum već je godinama na listi najpoželjnijih holivudskih frajera.

Galerija


Holivudski glumac raspametio je obožavateljice.

Vezani članci Channing Tatum (Foto: Profimedia) Nekad smo gledali njegove savršene pločice na trbuhu, a pogledajte što je glumac sada napravio od svog tijela Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Miljenik žena prošetao s novom djevojkom koju nije ispuštao iz ruke, a koja neodoljivo liči na njegovu bivšu

Channing Tatum već je godinama na listi najpoželjnijih holivudskih frajera, a njegove pločice na trbuhu i mišići na rukama samo su pridonosili njegovoj popularnosti među pripadnicama ljepšeg spola.

Iako je danas u petom desetljeću te se njegovo tijelo logično promijenilo, Channing je na Instagramu dokazao kako još uvijek može lako oduševiti žene.

Naime, glumac je zbog izgubljene oklade objavio potpuno golu fotografiju dok se tušira, no strateške dijelove ipak je prekrio rukama.

No pravi je hit uslijedio kada je njegova djevojka, britanska pjevačica Jessie J, komentirala fotografiju uz poznatu uzrečicu "sharing is caring" te je dodatno razveselila obožavatelje. Naime, upravo je ona zaslužna za nju jer se s njom i kladio.

Podsjetimo, Channing je upravo u njoj pronašao utjehu nakon bračnog brodoloma s glumicom i plesačicom Jennom Dewan nakon 12 zajedničkih godina. I ona je brzo našla utjehu u drugome, no javnost je tjednima zabavljala činjenica kako su Jenna i Jessie fizički vrlo slične.

U jednom trenutku javno je reagirala i Jenna te pokazala kako poštuje novu odabranicu svog bivšeg supruga te je zamolila javnost da to više ne radi jer nije fer i pristojno.

Kako god bilo, Jessie je doista prava sretnica! 

Zbog ove objave kraljevskog dvora javnost misli da je Meghan Markle rodila