Nisu uspjeli spasiti brak

Pozadina razvoda koji je šokirao svijet: Zapravo ne žive zajedno već mjesecima?

Jenna Dewan Tatum i Channig Tatum (Foto: Getty) Jenna Dewan Tatum i Channig Tatum (Foto: Getty) Getty 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) +0 Jenna Dewan Tatum i Channig Tatum (Foto: Getty) Galerija

Channing Tatum i Jenna Dewan danas su na Instagramu objavili da se rastaju nakon devet godina braka.

Kada su objavili da je njihovoj ljubavi došao kraj, Channing Tatum i Jenna Dewan šokirali su javnost jer su izgledali kao pravi primjer skladnog i sretnog para. No, izgled vara jer je People sada objavio kako je njihov brak u krizi već duže vrijeme te da holivudski par već mjesecima ne živi zajedno. Navodno su se razišli mjesecima prije nego su o tome odlučili obavijestiti javnost. Tako se prije par mjeseci Channing preselio iz zajedničkog doma koji je dijelio sa suprugom i kćerkicom Everly, koja će u svibnju navršiti pet godina.

Pogledaj i ovo Jenna Dewan (Foto: Profimedia) Ljetni đir Četiri mjeseca nakon poroda uskočila u badić koji je istaknuo njezine obline, kaže da će samo njega i nositi ubuduće

Da odluku nisu donijeli lako govori i činjenica da su krajem prošle godine otišli sami na odmor u Meksiko, gdje su slavili 37. rođendan lijepe Jenne. Vrijeme su provodili opuštajući se zajedno, pričajući i pokazujući javno koliko se vole. Tim odmorom su zapravo pokušali spasiti brak, no čini se da nisu uspjeli.

Da podsjetimo, par se upoznao 2006. godine na setu filma "Step Up", u kojem su oboje glumili. Vjenčali su se 2009., a djevojčicu dobili 2013. godine. Iako su izgledali iznimno sretno, čini se da su i oni platili danak novca, slave i uspjeha pa im je vremena za brak i obitelj bilo sve manje.

 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene