Tko je sretnica?

Obožavateljice neće biti sretne: Evo koga ljubi slavni 27-godišnjak!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se već neko vrijeme nagađalo koga ljubi zvijezda serije 'Gossip Girl', brojne obožavateljice će rastužiti vijest kako je 27-godišnji Chace Crafword - uistinu zauzet!

Chace Crawford, koji je većini poznat kao Nate Archibald u popularnoj seriji 'Gossip Girl', postao je planetarno popularan zahvaljujući ulozi plavookog bogataša.

Pogledaj i ovo showbuzz Mlada ljubav Ne mogu se 'odlijepiti' jedno od drugoga

 A sa slavom, Chace je priskrbio i pravu malu vojsku obožavateljica, koje će zasigurno biti razočarane: glumac je sretno zaljubljen u Rachelle Goulding.

>> Gotovo je! Snimljena i zadnja epizoda popularnih 'Tračerica'!

Zaljubljeni par je uživao u odmaralištu u meksičkom Cabo San Lucasu, a njihovi intimni trenuci nisu promaknuli vještim paparazzima. I oboje su pokazali utegnuta tijela, što pogotovo ne čudi za Rochelle, s obzirom da gradi uspješnu karijeru u manekenstvu.

Iako se već neko vrijeme šuškalo kako je Chace zaljubljen; ovo su prvi foto dokazi kako su nagađanja - istinita! Par se navodno upoznao u Londonu prošlo ljeto, a veza između 27-godišnjeg Chacea i godinu dana mlađe kanadske manekenke rasplamsala se nekoliko mjeseci poslije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene