Slavna pjevačica dubokog, upečatljivog glasa preminula je prije četiri godine, a uskoro izlazi novi dokumentarac 'Amy'.


Prije četiri godine kao bomba je odjeknula vijest o smrti slavne britanske pjevačice Amy Winehouse. Umrla je u dobi od samo 27 godina i glazbeni je svijet zavila u crno. Njen dubok, bogat glas u najmanju je ruku oduševljavao, a uskoro izlazi novi dokumentarac o njenom životu i karijeri.

Otkrili njezin kip u prirodnoj veličini!

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Najnježnija kraljevska pusa: Objavljena dosad neviđena snimka mame Meghan i malenog Archieja Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Uveo ju je u pakao droge i povukao do dna, a 8 godina nakon njezine smrti želi još njezina novca

Režiser dokumentarca je Asif Kapadia, ujedno i dobitnik nagrade BAFTA, a u dokumentarcu će prikazati Amyin život kroz snimke snimljene za njenog života.

Na nekima od njih iz ranijih dana, Amy progovara o slavi. 'Ne mislim da ću uopće biti slavna. Osim toga, mislim da to ne bih mogla podnijeti, vjerojatno bih poludjela', zabilježeno je na snimkama. Izjave su još bolnije imajući na umu njen problem s ovisnošću koji ju je na kraju i odveo u smrt.

Dokumentarac se u Velikoj Britaniji počinje prikazivati 3. Srpnja, a u Ameriku stiže kasnije ovog ljeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook