Češki tajkun Milos Kant u Cannesu je zaprosio svoju mlađahnu djevojku Margaridu Aranhu.

Galerija


Njoj je 25 godina, njemu 63.

Vezani članci Slika nije dostupna Nije mogao skinuti oči s dekoltea svoje 46-godišnje supruge Slika nije dostupna Opasno duboki izrezi i gola leđa: Zvjezdani seksepil u prvom planu!

Na sinoćnjem crvenom tepihu u Cannesu dogodila se i jedna prosidba. Naime, češki tajkun Milos Kant upravo je tamo zaprosio svoju mlađahnu djevojku, portugalsku TV zvijezdu Margaridu Aranhu.

Ona je oduševljeno pristala, a zanimljivo jest kako se par viđa svega 6 tjedana. Vlasnik noćnih klubova obitelj buduće supruge upoznao je prošloga tjedna. Šuška se i kako se par upoznao u švicarskom "The Princess Clubu", čiji je Kant suvlasnik, i to dok je ona nastupala u njemu.

"Rekla sam da! Najbolji trenutak mog života! Toliko te volim", napisala je Margarida na Instagramu uz fotografiju prosidbe, a pogađate, mlađahna Portugalka brzo je postala organizatorica evenata u klubu u kojem su se upoznali.

"Kad ljubav nije ludost, to nije ljubav", kratko je komentirala negativne komentare na račun njihove ljubavi uskoro gospođa Kant koja se u njegovom klubu prvi put pojavila početkom travnja.

I tajkun je ljutito odbacio sve sugestije da je dovoljno star da joj bude otac, a ne suprug. "Ne znate ništa, zavidni ste i nema ništa drugo za pisati osim s****. Nije me briga što ćete reći, ali nemojte govoriti ružno o Margaride", poručio je svim hejterima.

Par se vezom, egzotičnim putovanjima i lagodnim životom obožava hvaliti na društvenim mrežama, a koliko će ljubav potrajati tek nam ostaje vidjeti. 

Efekt Meghan Markle: Jedna riječ protiv nje uništila je dugogodišnje prijateljstvo princa Harryja