Ovo je bilo brzo

Češki tajkun na crvenom tepihu zaprosio 38 godinu mlađu djevojku s kojom je tek 6 tjedana

Margarida Aranha i Milos Kant (Foto: Profimedia) Margarida Aranha i Milos Kant (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Margarida Aranha i Milos Kant (Foto: Profimedia) Margarida Aranha i Milos Kant (Foto: Profimedia) Margarida Aranha i Milos Kant (Foto: Instagram) Margarida Aranha i Milos Kant (Foto: Instagram) Margarida Aranha i Milos Kant (Foto: Instagram) Margarida Aranha i Milos Kant (Foto: Instagram) +0 Margarida Aranha i Milos Kant (Foto: Instagram) Galerija

Češki tajkun Milos Kant u Cannesu je zaprosio svoju mlađahnu djevojku Margaridu Aranhu.

Njoj je 25 godina, njemu 63.

Pogledaj i ovo showbuzz 14 godina mlađi Monica Bellucci zaskočila mlađeg kolegu

Na sinoćnjem crvenom tepihu u Cannesu dogodila se i jedna prosidba. Naime, češki tajkun Milos Kant upravo je tamo zaprosio svoju mlađahnu djevojku, portugalsku TV zvijezdu Margaridu Aranhu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARGARIDA ARANHA OFICIAL (@margarida_aranha) on

Ona je oduševljeno pristala, a zanimljivo jest kako se par viđa svega 6 tjedana. Vlasnik noćnih klubova obitelj buduće supruge upoznao je prošloga tjedna. Šuška se i kako se par upoznao u švicarskom "The Princess Clubu", čiji je Kant suvlasnik, i to dok je ona nastupala u njemu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARGARIDA ARANHA OFICIAL (@margarida_aranha) on

"Rekla sam da! Najbolji trenutak mog života! Toliko te volim", napisala je Margarida na Instagramu uz fotografiju prosidbe, a pogađate, mlađahna Portugalka brzo je postala organizatorica evenata u klubu u kojem su se upoznali.

"Kad ljubav nije ludost, to nije ljubav", kratko je komentirala negativne komentare na račun njihove ljubavi uskoro gospođa Kant koja se u njegovom klubu prvi put pojavila početkom travnja.

I tajkun je ljutito odbacio sve sugestije da je dovoljno star da joj bude otac, a ne suprug. "Ne znate ništa, zavidni ste i nema ništa drugo za pisati osim s****. Nije me briga što ćete reći, ali nemojte govoriti ružno o Margaride", poručio je svim hejterima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARGARIDA ARANHA OFICIAL (@margarida_aranha) on

Par se vezom, egzotičnim putovanjima i lagodnim životom obožava hvaliti na društvenim mrežama, a koliko će ljubav potrajati tek nam ostaje vidjeti. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +6 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Efekt Meghan Markle: Jedna riječ protiv nje uništila je dugogodišnje prijateljstvo princa Harryja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene