Češki tajkun Milos Kant u Cannesu je zaprosio svoju mlađahnu djevojku Margaridu Aranhu.

Galerija


Njoj je 25 godina, njemu 63.

Vezani članci Slika nije dostupna Monica Bellucci zaskočila mlađeg kolegu Slika nije dostupna Nije mogao skinuti oči s dekoltea svoje 46-godišnje supruge

Na sinoćnjem crvenom tepihu u Cannesu dogodila se i jedna prosidba. Naime, češki tajkun Milos Kant upravo je tamo zaprosio svoju mlađahnu djevojku, portugalsku TV zvijezdu Margaridu Aranhu.

Ona je oduševljeno pristala, a zanimljivo jest kako se par viđa svega 6 tjedana. Vlasnik noćnih klubova obitelj buduće supruge upoznao je prošloga tjedna. Šuška se i kako se par upoznao u švicarskom "The Princess Clubu", čiji je Kant suvlasnik, i to dok je ona nastupala u njemu.

"Rekla sam da! Najbolji trenutak mog života! Toliko te volim", napisala je Margarida na Instagramu uz fotografiju prosidbe, a pogađate, mlađahna Portugalka brzo je postala organizatorica evenata u klubu u kojem su se upoznali.

"Kad ljubav nije ludost, to nije ljubav", kratko je komentirala negativne komentare na račun njihove ljubavi uskoro gospođa Kant koja se u njegovom klubu prvi put pojavila početkom travnja.

I tajkun je ljutito odbacio sve sugestije da je dovoljno star da joj bude otac, a ne suprug. "Ne znate ništa, zavidni ste i nema ništa drugo za pisati osim s****. Nije me briga što ćete reći, ali nemojte govoriti ružno o Margaride", poručio je svim hejterima.

Par se vezom, egzotičnim putovanjima i lagodnim životom obožava hvaliti na društvenim mrežama, a koliko će ljubav potrajati tek nam ostaje vidjeti. 

Efekt Meghan Markle: Jedna riječ protiv nje uništila je dugogodišnje prijateljstvo princa Harryja