Ostvario snove

Iskrena ispovijest šaptača psima: Sa samo 100 dolara u čarapi ilegalno ušao u SAD

Cesar Milan (Foto: Profimedia) Cesar Milan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Cesar Milan (Foto: Profimedia) Cesar Milan (Foto: Getty Images) Cesar Milan (Foto: Getty Images) Cesar Milan (Foto: Getty Images) +0 Cesar Milan (Foto: Getty Images) Galerija

Cesar Milan uspio je ostvariti životni san - postati najboljim trenerom pasa na svijetu. No put do tog uspjeha nije bio nimalo lak i bezopasan.

Sa samo 100 dolara sakrivenih u čarapi Cesar Milan, poznat kao šaptač psima, počeo je svoj put do uspjeha ilegalnim prelaskom granice između Meksika u kojem je živio i SAD-a, kako bi ostvario životni san da postane najbolji trener pasa na svijetu.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Čeka ju Harvard Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ispratila kćer u Ameriku: "Leti visoko i budi uvijek svoja, Sokolice moja"

 

 

A post shared by Cesar Millan (@cesarsway) on

 

Cesar je tada imao samo 21 godinu, a inspiraciju za bavljenje treniranjem pasa dobio je gledajući američke filmove poput “Lassie“ i “Rin Tin Tina“. “Tog 23. prosinca bila mi je samo 21 godina kada sam rekao majci da sam odlučio otići u Ameriku.“, otkrio je u razgovoru s Jadom Pinkett Smith u njenoj emisiji “Red Table Talk“.

Sa sobom je ponio samo 100 dolara koje mu je otac dao za plaćanje prelaska granice i sigurnog puta do Kalifornije, što je bilo vrlo opasno. “Jednom kada dođete do granice, postanete svjesni koliko ljudi vas želi prevariti i iskoristiti. Tada naučite sve o životu na cesti i ulici, al na skroz drugačijem nivou. Mogu vas prodati. Mogu vas ubiti i prodati vaše organe. Zapravo je vjerojatnost za smrt veća, nego ona za prelazak granice.“, rekao je Cesar.

Nakon svih opasnosti Cesar je uspio preći granicu i ući u Ameriku i počeo raditi te polako krenuo prema ostvarenju svog sna. Prvo je čistio uzgajivačnice pasa, a nakon toga se zaposlio kao šetač pasa u Inglewoodu.

Cesar Milan (Foto: Getty Images) Cesar Milan (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

S vremenom je za Cesarovu priču čuo The Los Angeles Time, a on im je rekao kako bi volio imati vlastiti televizijski show i tu mu se pružila šansa za brzo ostvarivanje karijere o kojoj je još kao mladić sanjao.

 

 

A post shared by Cesar Millan (@cesarsway) on

 

Ključnu ulogu u ostvarenju njegove karijere imala je zapravo i Jada Pinkett Smith koja ga je povezala sa svojim dugogodišnjim prijateljem kako bi ga prije svega dobro naučio engleski jezik da bi uopće mogao raditi na televiziji. Čak je angažirala i učitelja da ga podučava kod kuće.

Iako je Milan priznao da je njegov prelazak granice i dolazak u Ameriku bio ilegalan, učinio je to samo iz razloga da ostvari svoj san, što mu je na kraju krajeva i uspjelo. Američko državljanstvo dobio je 2009. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene