Centar Zagreba dobio je pravo gastronomsko osvježenje!


Svi koji nisu znali što bi za subotnji ručak, mogli su navratiti u dvorište kazalište Kerempuh gdje je natjecatelj prve sezone kulinarskog showa "Masterchef" Matija Nikolić pripremao zdrava brza jela u woku, poznata kao "Wok to go" i smatrana zdravom brzom hranom.

Vezani članci Grozni kuhari Ručak može spraviti baš svatko, ali neki bi se možda trebali držati podalje od kuhinje Slika nije dostupna Radovan Marčić: Ovakav show Hrvatska još nije imala!

Dok je Matija sjeckao, kuhao i pekao, gosti su uživali, jeli, pili prirodne sokove i zabavljali se uz DJ-a.

>> Recept za čarobni tart doznajte ovdje!

'Većina namirnica od povrća, klica itd. koje koristim u woku prirodnog su uzgoja i uzgajaju se na farmi mojih roditelja 'Mikin krč'. Isto tako proizvodimo i vlastite domaće noodle na bazi domaćeg brašna i jaja iz eko uzgoja. U ponudi imamo pet vrsta Wok-a, od vegetarijanskog i bez svinjskog u čijoj pripremi koristimo zasebno posuđe i pribor, pa do Wok-a sa ramstekom, tigrastim škampima.

Svi WOK-ovi su tostirani sa svježim povrćem i raznim umacima. U našoj ponudi pronaći ćete i prirodni sok koji sami proizvodimo, a predivna je kombinacija bazge, koprive i đumbira', opisao je Matija istinski zdrave obroke koje priprema, a koje su kušali i glumci Amar Bukvić i Hrvoje Kečkeš te član žirija Masterchefa Radovan Marčić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook