nije dobro

Glazbena diva zbog teškog zdravstvenog stanja više ne može ustati iz kreveta, već je otkazala brojne koncerte, a upitan je i onaj u Zagrebu

Céline Dion (Foto: Getty Images) Céline Dion (Foto: Getty Images) Getty Images 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Céline Dion (Foto: Getty Images) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: AFP) Celine Dion (Foto: Instagram) Celine Dion (Foto: Instagram) +13 Celine Dion (Foto: Instagram) Galerija

Bliska prijateljica Celine Dion otkrila je kako pjevačica zbog paralizirajućih bolova u stopalima i nogama više ne može ustati iz kreveta, kretati se ni hodati.

Slavna kanadska pjevačica Celine Dion (53) već neko vrijeme ima zdravstvene probleme, a sada se navodno više ne može kretati i na neko se vrijeme povlači sa scene, što dovodi u pitanje i njezin najavljeni koncert u Areni Zagreb.

Pogledaj i ovo Celine Dion - 6 stanje se pogoršalo Celine Dion u jeku borbe s teškom bolesti skupila snage i stala na pozornicu nakon dugo vremena, sin joj je pomagao dok je hodala

Nakon što je ranije ovog mjeseca zabrinula obožavatelje objavom da zbog ustrajnih i bolnih grčeva mišića mora odgoditi sjevernoamerički dio svoje turneje "Courage", bliska prijateljica glazbene dive pružila je najnovije informacije o njezinu zdravlju, prenosi News.in.

Prema njezinim riječima, Celine zbog paralizirajućih bolova u stopalima i nogama više ne može ustati iz kreveta, kretati se ni hodati. Također je i značajno smršavila te je vrlo slaba, što joj otežava brigu o njezinim 11-godišnjim blizancima Eddyju i Nelsonu.

"Ako joj se stanje ne poboljša, mogla bi se povući sa scene na nekoliko mjeseci, pa čak i godinu dana", kazala je bliska prijateljica pjevačice dodavši kako je to za Celine veliki izazov, ali je zato barem okružena obitelji koja je voli i podržava.

Celine je sredinom mjeseca objavila kako odgađa sjevernoamerički dio svoje turneje "Courage" zbog ustrajnih zdravstvenih problema.

"Slomljeno mi je srce. Moj tim i ja radili smo na pripremama za nastupe posljednjih osam mjeseci i strašno me rastužuje što ih ne mogu održati", poručila je Celine obožavateljima dan nakon otkazivanja koncerata.

Europski dio turneje "Courage", koji još nije otkazan, trebao bi početi 25. svibnja u Birminghamu, a pred hrvatskom publikom trebala bi nastupiti 25. lipnja.

Zvijezda iz kanadskog Quebeca turneju je prvi put morala odgoditi zbog pandemije, a potom je odgodila i nastupe u Las Vegasu između studenoga 2021. i veljače 2022.

Bilo je predviđeno da se turneja nastavi 9. ožujka nastupom u Denveru te u ostalih 15-ak američkih i kanadskih gradova sve do 22. travnja.

Zbog navedenih problema sa zdravljem koji ne jenjavaju pjevačica je ranije na Twitteru objavila da joj treba puno više vremena za oporavak nego što je mislila. Prije izbijanja pandemije u ožujku 2020., Celine Dion je održala 52 nastupa.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski +0 Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Celebrity Rahimovski je sa samozatajnom suprugom bio više od 40 godina, a sve je iznenadio prije dvije godine kad je u njegovu obitelj stigla prinova

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene