Njegova želja je bila da se ona što prije vrati na scenu jer se on zbog teške bolesti više ne može brinuti o njezinoj karijeri. Par prolazi kroz najteže trenutke.


Pjevačka diva Celine Dion rasprodala je baš sve nastupe u Las Vegasu, baš kao i koncert koji je zakazala u Parizu sljedeće godine, ali sve to slaba je utjeha kada se zna da je njezinom suprugu René Angélil koji boluje od raka grla, ostalo još jako malo vremena.

Izvedba koja je rasplakala dvoranu

Vezani članci Celine Dion (Foto: Getty) Nećete vjerovati koju holivudsku zvijezdu ljubi pjevačica Céline Dion! Celine Dion Japan (Foto: Instagram) Teško razdoblje od smrti voljenog supruga: Céline Dion iskopirala Lady Gagu, fanovi joj poručili da izgleda bizarno

Bliski prijatelji kažu kako je ovo posljednji Božić koji će provesti sa svojim suprugom i svakodnevno moli da joj Bog podari barem još malo vremena s čovjekom kojeg voli. Celine provodi svaki slobodan trenutak uz njega, a tijekom nastupa se trudi da publika ne primjeti koliko joj je teško, a joj to sve teže uspjeva.

Reneova posljednja želja je da umre na njezinim rukama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook