Nakon što je 2016. godine ostala bez supruga Renea Angelila, Celine Dion navodno je ponovno zaljubljena.

Galerija


Mlade je slađe?

Vezani članci Russell Crowe Glumac koji više uopće ne nalikuje na sebe uhvaćen kako strastveno ljubi 26 godina mlađu djevojku, fotografije potvrdile ono o čemu je šutio Celine Dion (Foto: Profimedia) Svi se pitaju je li s njom sve u redu: Pjevačica na meti kritika zbog vidno mršave i krhke figure

Nakon što je početkom 2016. godine ostala bez voljenog supruga Renea Angelila s kojim je provela 22 godine, čini se kako je 50-godišnja pjevačica Celine Dion ponovno sretno zaljubljena.

Iako se neko vrijeme šuškalo kako se zagledala u glumca Russella Crowea, to su bile samo glasine, jer je čini se upravo potvrdila vezu sa 16 godina mlađim ilustratorom i plesačem Pepeom Munozom. Prve glasine o njihovoj vezi pojavile su se još prošle godine, no pjevačica ih je tada demantirala, a javnost je i uvjerena kako je Pepe gay.

No, par se ipak jučer pojavio na jednoj od revija na prestižnom Tjednu mode u Parizu, a čitavo su se vrijeme gledali te nježno dodirivali, pa nitko više ne vjeruje u priče da su samo "dobri prijatelji". Pjevačica je pritom blistala u dugoj, seksi haljini koja je više otkrivala nego skrivala, dok se on odlučio za ležernije izdanje sivih hlača i crne kožne jakne.

Podsjetimo, pjevačica je preminulog supruga prvi put upoznala kada je imala samo 12, a on 38 godina, no svoju vezu započeli su 7 godina kasnije. Zaruke su uslijedile 1991. godine, a vjenčanje je održano nekoliko dana prije Božića 1994. godine.

Par je 2000. godine obnovio bračne zavjete u Las Vegasu, a zajedno imaju troje djece, sina Renéa-Charlesa te blizance Eddyja i Nelsona.

Rene je 2016. godine izgubio bitku s rakom, a samo dva dana nakon što je ostala bez supruga, pjevačicu je pogodila još jedna tragedija. Naime, ostala je i bez brata Daniela koji je također preminuo od raka.

Pjevačica je brzo nakon toga pala u depresiju, a i drastično je smršavjela, no čini se kako se odlično oporavlja uz mlađahnog ljubavnika.

Ella objavila fotografiju sa suprugom Charlesom pa ispričala što se dogodi kad izađe van i ostavi ga s bebom

Bila je prava ljepotica i prva žena legendarnog glazbenika koji ju je neumorno varao, a danas ovako izgleda

Tko je zapravo Duško Tošić, suprug Jelene Karleuše? Ovo je njegova nevjerojatna priča