Nakon što je 2016. godine ostala bez supruga Renea Angelila, Celine Dion navodno je ponovno zaljubljena.

Galerija


Mlade je slađe?

Vezani članci Celine Dion (Foto: Profimedia) Svi se pitaju je li s njom sve u redu: Pjevačica na meti kritika zbog vidno mršave i krhke figure Celine Dion, Pepe Munoz (Foto: Profimedia) Glazbena diva na meti kritika zbog mršave figure i veze sa 16 godina mlađim

Nakon što je početkom 2016. godine ostala bez voljenog supruga Renea Angelila s kojim je provela 22 godine, čini se kako je 50-godišnja pjevačica Celine Dion ponovno sretno zaljubljena.

Iako se neko vrijeme šuškalo kako se zagledala u glumca Russella Crowea, to su bile samo glasine, jer je čini se upravo potvrdila vezu sa 16 godina mlađim ilustratorom i plesačem Pepeom Munozom. Prve glasine o njihovoj vezi pojavile su se još prošle godine, no pjevačica ih je tada demantirala, a javnost je i uvjerena kako je Pepe gay.

No, par se ipak jučer pojavio na jednoj od revija na prestižnom Tjednu mode u Parizu, a čitavo su se vrijeme gledali te nježno dodirivali, pa nitko više ne vjeruje u priče da su samo "dobri prijatelji". Pjevačica je pritom blistala u dugoj, seksi haljini koja je više otkrivala nego skrivala, dok se on odlučio za ležernije izdanje sivih hlača i crne kožne jakne.

Podsjetimo, pjevačica je preminulog supruga prvi put upoznala kada je imala samo 12, a on 38 godina, no svoju vezu započeli su 7 godina kasnije. Zaruke su uslijedile 1991. godine, a vjenčanje je održano nekoliko dana prije Božića 1994. godine.

Par je 2000. godine obnovio bračne zavjete u Las Vegasu, a zajedno imaju troje djece, sina Renéa-Charlesa te blizance Eddyja i Nelsona.

Rene je 2016. godine izgubio bitku s rakom, a samo dva dana nakon što je ostala bez supruga, pjevačicu je pogodila još jedna tragedija. Naime, ostala je i bez brata Daniela koji je također preminuo od raka.

Pjevačica je brzo nakon toga pala u depresiju, a i drastično je smršavjela, no čini se kako se odlično oporavlja uz mlađahnog ljubavnika.

Ella objavila fotografiju sa suprugom Charlesom pa ispričala što se dogodi kad izađe van i ostavi ga s bebom

Bila je prava ljepotica i prva žena legendarnog glazbenika koji ju je neumorno varao, a danas ovako izgleda

Tko je zapravo Duško Tošić, suprug Jelene Karleuše? Ovo je njegova nevjerojatna priča