Bez obzira koliko ste bogati, slavni, moćni, na kraju samo ipak svi jednaki.


Celine Dion prolazi kroz, vjerojatno, najteži period svog života. Njen suprug boluje od raka grla i svjestan je da mu se kraj bliži. Pjevačica je cijeli svoj život podredila tome da bude uz svog supruga i da mu pomogne u nepravednoj borbi protiv opake bolesti.

Vezani članci Celine Dion (Foto: Profimedia) Svi se pitaju je li s njom sve u redu: Pjevačica na meti kritika zbog vidno mršave i krhke figure Celine Dion (Foto: Profimedia) Drastično je smršavjela i čudno se ponaša u javnosti: Ona se smješka, ali fanovi su zabrinuti za nju

Rene Angelil i Celine u braku su već 21 godinu i imaju tri sina. Rene bez obzira na bolest ne želi da Celine zapostavi svoju karijeru koju su zajedno stvarali i nagovorio ju je na to da se vrati u Las Vegas i nastavi sa serijom koncerata. Celine će i to napraviti za njega.

U petom desetljeću izgleda duplo mlađe: Pokazala duge, seksi noge

'Prvi show biti će najteži. Biti će trenutaka nesigurnosti, ispraznosti, smijeha, patnje, ali to je poanta povratka na scenu. Najlakše bi bilo jednostavno objaviti novi album', rekla je Celine.

'Koljena se mogu tresti, ali kad netko kog voliš padne, tada nije vrijeme za plakanje. Kasnije da, ali ne još. Ponekad razgovaramo i on mi kaže kako je sve što želi umrijeti na mojim rukama. Obećala sam mu da će tako biti'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook