Na službenom profilu na Instagramu osvanula je fotografija Celine Dion iz djetinjstva.

Galerija


Legendarna pjevačka diva Celine Dion ovih je dana proslavila 52. rođendan, a sve najbolje joj je na društvenim mrežama poželio i njezin tim, i to domišljat i presladak način.

Naime, na njezinom profilu na Instagramu objavljena je fotografije malene Celine u kariranoj haljinici, na kojoj je doista neprepoznatljiva. Smeđe kose i nepravilno odrezanih šiški smješi se u kameru, vjerojatno prilikom školskog ili vrtićkog fotografiranja.

"Sretan rođendan, Celine! Želimo ti zdravlje, ljubav i sreću! Tim Celine", piše uz objavljenu fotografiju.

Njezini su se obožavatelji pridružili čestitkama i omiljenoj pjevačici poželjeli sve najbolje.

"Sretan i blagoslovljen rođendan", "Sretan rođendan, kraljice moja", "Sretan rođendan, Celine! Nadam se da si sjajno provela dan, volimo te", "Sretan rođendan, ljepotice", samo su neke od tisuće čestitaka koje je dobila sa svih krajeva svijeta.

Celine prati blagoslov božanstvenog glasa, možemo reći jedinstvenog i jednog od najljepših u svijetu, no njezin život izvan pozornica pratilo je čak nekoliko tragedija. Njezinoj karijeri prijetili su ozbiljni zdravstveni problemi, a najteži period života proživljavala je kada joj je 2016. godine preminuo suprug René Angélil. Najveću snagu i utjehu pronašla je u trojici sinova i svojoj drugoj velikoj ljubavi - pjevanju.

Najbolju prijateljicu u kultnom je filmu upoznala s prostitucijom, a evo kako ona izgleda 30 godina kasnije