Naša slika o njima je jednostavna. Žive u velikim, glamuroznim i skupim kućama. No ipak nije tako.


Na internetu postoje mnoge priče o velikim i glamuroznim kućama koje posjeduju bogati. Slika koju si sami stvaramo jest takva da celebrityji žive u velikim kućama koje se na tržištu procjenjuju kao neprocjenjivost.

Poznati vampir Robert Pattinson zaradio je itekako veliki honorar u ciklusu filmova Sumrak Saga. Vrijednost njegove kuće procjenjuje se na dva milijuna dolara. Iako je prije doslovno živio u dvorcu čija se vrijednost procjenjivala na 100 milijuna dolara, glumac se nakon prekida sa Kristen Stewart preselio u kuću sa samo dvije spavaće sobe.

Robert Pattinson (Foto: Getty)

Sjećate li se malena Wednesday Addams iz serije Obitelj Addams? Glumica Christina Ricci je svoju karijeru započela kao djevojčica, a kasnije je igrala u još nekoliko američkih serija. Njezina prva kuća bila je ona u Los Angelesu, koju je vrlo brzo prodala za milijun dolara. Glumica se prošle godine preselila u Brooklyn u drugu kuću sa svojim suprugom. Vrijednost nove kuće je procijenjena na dva milijuna dolara.

Christina Ricci (Foto: Getty)

On jednostavno obožava svoju 113 godina staru kuću. Kuća Marka Zuckerberga je manja od gotovo svih holivudskih kuća. Izvori tvrde kako kuća ima veliku i otvorenu portu, a u dvorištu je i bazen.

Mark Zuckberger (Foto: Getty)

Američka glumica i pjevačica, Zooey Deschanel živi u kući čija se vrijednost procjenjuje na 4,5 milijuna dolara. U njezinom susjedstvu (Manhattan Beach) žive i neke poznate ličnosti, poput atletičarke Mie Hamm i ruske tenisačice Marie Sharapove. Glumica je jednom prilikom izjavila kako ne vidi potrebu bacati teško zarađen novac na velike kuće. Kuća ima maleni vrt i na posjedu nema bazena.

Zooey Deschanel (Foto: Getty)

Bivši član Beatlesa, Paul McCartney živi u izuzetno maloj kući koja svojim izgledom niti malo ne odudara od ostalih kuća u ulici. Mnogi ga prijatelji opisuju kao škrtoga. Kada se ženio, njegovi prijatelji morali su sami donijeti piće kako bi mogli proslaviti ženidbu svoga prijatelja.

Paul McCartney (Foto: Getty)

Vincent Kartheiser, najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji Momci s Madisona, posjeduje i najmanju kuću. Američki mediji pišu kako to ni nije kuća, nego isključivo jedna soba veličine obične hotelske sobe. Glumac je jednom prilikom pokušao i prodati svoju sobicu. Glumac ne posjeduje automobil, niti svoga osobnog menadžera.

Vincent Kartheiser (Foto: Getty)