Celebrity kandidati nisu mogli ni zamisliti što će im žiri priuštiti.


Da će usred kuhanja morati zastati i zamijeniti se s partnerom za radnom jedinicom za jelo, natjecatelji Celebrity MasterChefa vjerojatno nisu mogli ni pretpostaviti, a upravo im je to u sinoćnjoj emisiji priuštio žiri!

Vezani članci Slika nije dostupna Šokirane zbog vlasi kose koju je žiri pronašao u njihovom jelu Slika nije dostupna USKORO KREĆE - 14 celebrity kandidata ulazi u Masterchef!

‘Uletjet u nečiju tuđu priču, wow! Mislim da to neki pravi šefovi moraju znat i tu su nas dobro išli testirati’, komentirao je Hrvoje, dok je posebno zabrinut bio Vlado koji je kuhao sa Ksenijom za radnom jedinicom, ‘U drami sam totalnoj! Prvo što moram uopće prepoznati, treba mi 10 minuta samo da vidim o čemu se tu radi!’

Posebno negodovanje među kandidatima nastalo je kada im je žiri obznanio da ne samo što će morati dovršiti jelo svog partnera, već će se i prezentirati s tim jelom, a na prezentaciji su najbolje prošli David i Andrea te se tako spasili Stres testa. ‘Drago mi je da ste prepoznali kvalitetu, napokon! Nisam se ni čudio što sam pobijedio, užasno sam se trudio. Šalim se, užasno mi je žao Lane. Htio bih samo reći da u slučaju da Lana sutra ispadne, da bih se odrekao svoga ostajanja u emisiji i poklonio joj svoj mandat da me Bog ne kazni za sva zla’, komentirao je David svoju pobjedu.

Inače, za radnom jedinicom Davida i Lane bilo je jako uzbudljivo. Budući da je David iščašio koljeno, bio je osuđen na kuhanje na štakama, a njegova glavna pomoćnica bila je Lana. ‘Nije ni loše biti ozlijeđen, jer postaneš popularan. Žene skakuću oko tebe, dragaju te, pa hoćeš li ovo, hoćeš li ono, tako da se ne bunim. Danas mi je jedan lijepi na kraju ispao dan uz sve teške boli koje sam trpio’, iskreno će David, a nakon njegovog kuhinjskog maltretiranja, Lana je samo zaključila, ’pa dobro, Bolesni brat, ne možeš očekivati nešto normalno od njega!’

Generalno, žiri nije bio zadovoljan izazovom. Ana im je rekla da su opet uspjeli servirati nešto što nije jestivo i napomenula im da paze što stavljaju na tanjur, dok je Radovan zaključio, ‘Sve skupa, danas ste naudili jedni drugima’.

Na kušanje pred žiri išli su u paru, zajedno s kolegom čije su jelo dovršili. Tako je Sementi Ana rekla da nema što prigovoriti dok je Leonu kazala da mu je jelo prepikantno. Za Vladino jelo je Andrej kazao da bi on obratio pažnju na malo interesantniji dressing, dok mu je Radovan poručio da mu je ovo jedno od najboljih jela do sada. ‘Ako je ova salata jedno od najboljih jela koje je Vlado napravio, moram vam reći Ksenija da ovo što ste nam vi donijeli ovdje, je na nivou jednog prigradskog gableca’, kazao je Andrej Kseniji.

Andrei je također Andrej rekao da je ovo jedno od njezinih boljih jela, dok je njezinoj kolegici s radne jedinice, Ivani, Ana zamjerila hrskavicu na pilećem batku koji nije bio dovoljno zapečen. Ricardo i Hrvoje došli su pred žiri plešući congu. Hrvoju je žiri komentirao da bi iz jela izbacio smokve, dok je kod Ricardovog jela Andrej naletio na peperoncino i kiselim osmijehom mu poručio, ‘Osim ovog peperoncina za kojeg ne vidim smisao u njemu, to ćeš mi platiti! Ali ovo jelo je jako dobro!’

Zanimljivo je bilo i na kušanju Igorovog i Ervinovog jela. Ervin je spojio čokoladu i vino, žiriju se to nije svidjelo pa su Igoru kazali kako jelo nema nikakvog smisla, a Radovan mu je čak nadjenuo ime – ‘Užas na tanjuru’. ‘Za razliku od Igorovog jela, ovo ima smisla. Jedno jako lijepo jelo’, kazala je Ana Ervinu, dok Andrej nije dijelio s njom entuzijazam pa ih je upitao, ‘Vi ste neke šaljivđije! Gdje nastupate?’

Kuharski par dana definitivno su bili Lana i ozlijeđeni David. Lani je Ana kazala da joj jelo prezentacijski jako loše izgleda, a Radovan ju je u šali priupitao, ‘To je jestivo, ali od tebe smo navikli da kuhaš bolje. Je li te boli noga?’ Davidu je Ana rekla da je prezentacijski napredovao, a Radovan mu je poručio, ‘Ako misliš i dalje ovako lijepo kuhati, ja ću plagirati da te noga i dalje boli’, na što se Lana nadovezala, ‘bolit će ga sto posto, obećajem’.

Celebrity MasterChef gledajte u nedjelju u 21:45h, a ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV. Sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.