Nakon Ervina, sada je ispao još jedan muški kandidat - Vlado Kalember. U Stres testu presudili su mu sirov biftek i prepečene šparoge.


Kako žiri često zna isticati, kada je Stres test u pitanju, natjecatelji isporučuju najbolje tanjure. I ovoga puta žiri je bio zadovoljan jelima, no ipak je nekoga morao poslati kući, a najlošije jelo bilo je Vladino. ‘Žao mi je što je ovo bilo zadnje jelo koje smo probali od vas. Nadam se da ćete nastaviti i dalje kuhati’, poručila je Vladi Ana, a on joj je poljubio ruku i kazao, ‘ne, ja ću vas sigurno nastaviti gledati’.

Vezani članci Slika nije dostupna NAPRAVIO NAJBOLJI DESERT Titula prvog polufinalista pripala je Igoru Barberiću Slika nije dostupna Večeras doznajemo ime prvog polufinalista druge sezone Celebrity MasterChefa

U Stres testu je kuhalo njih pet, a zadatak je bio pripremiti jelo u fazama. Po dolasku u kuhinju, četiri zvona dočekala su natjecatelje, a svako zvono označavalo je jednu fazu kuhanja koju su određivali žiri. ‘Ja sam i predaleko dogurao! Napuštam show i idem kući pjevajući kao jedna naša pjevačica: pamtim samo sretne dane!’, poručio je Vlado po izlasku, a njegovom izbacivanju je presudio sirov biftek, prepečene šparoge i nedovoljno pečen krumpir.

Uz Vladu, žiri je pred sebe pozvao i Andreu koja kao i Vlado nije imala sreće s biftekom. ‘Nisi ga dovoljno zapekla, sirov je. Što se tiče priloga lijepo si napravila’, komentirala je Ana, a Andrej se našalio, ‘to kao da si na upaljaču pekla’. Davida su pohvalili da je servirao jelo jako slično originalu te da je napravio jako ukusno jelo. Leon i Ivana, unatoč sitnim nedostacima također su servirali dosta vjernu repliku.

Celebrity MasterChef gledajte na Novoj TV nedjeljom od 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr!