Novi izazovi

Celebrity MasterChef - Test kreativnosti odredit će nove polufinaliste

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Celebrity trojka ove nedjelje će se naći pred dva nova izazova – Testom osjetila i Testom kreativnosti, koji će ujedno biti i eliminacijski.

Titula prvog Celebrity MasterChefa zvučat će sve primamljivije, a do polufinala ostat će još samo jedna stepenica. ´Novi dan, novi početak, novi izazov. Osjećam se spremno´, izjavit će Nikša prije Testa osjetila. ´Od današnjeg dana očekujem dosta neizvjesnosti. Mislim da će biti dosta iznenađenja. Danas je baš igrarija jedna velika i veseli me, moram priznati´, otkrit će svoja očekivanja Luka.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić povratak u 2006. Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

Ovakvu je još niste upoznali! Nives otkriva svoju drugu stranu

Pačja prsa koja su pripremali u prethodnoj emisiji jednom od kandidata donijet će prednost u testu koji će uslijediti. ´Ulazak u polufinale je definitivno klizav teren, ne mora objektivno imati veze s našim znanjem ili neznanjem´, kazat će Emilija. Međutim, u kuhinji će kandidate dočekati samo Radovan i Dino. ´U polufinalu ima mjesta samo za osam najboljih. U tih osam najboljih ući će samo dvoje od vas. Dakle, jedan će danas napustiti show´, podsjetit će Dino. ´Danas ćete se boriti u dva izazova. O njima vam ovisi ostanak u igri!´, upozorit će Radovan.

Razlog zbog kojeg će žiri dočekati kandidate u krnjem sastavu bit će taj što će Andrej kandidate već čekati u restoranu s prvim izazovom. Luka se inače ne raduje nikakvim testovima, pa tako niti Testu osjetila: ´Kad je u pitanju test, onda se automatski čovjek malo zblokira´. Nikša će prognozirati da će se snaći ´tako-tako´. A tko će se najbolje snaći s novim izazovima, tko će za samo tri minute pogoditi najviše sastojaka zadanog jela i hoće li prednost iz prethodnog izazova biti dostatna za pobjedu u zahtjevnom Testu osjetila, saznat ćemo već ove nedjelje na Novoj TV.

Dino: ´Kuhate za ostanak, odnosno za ulazak u polufinale i ja vam želim sreću!´

Nakon Testa osjetila pred kandidatima će biti eliminacijski Test kreativnosti. ´Danas su eliminacijski izazovi... Pa dobro, malo me je prpa, isto mi nije baš svejedno. Tako nekako´, priznat će Luka. Pobjednik Testa osjetila će u novom izazovu imati veliku prednost: pravo na odabir glavne namirnice u dućanu, ali tu prednostima neće biti kraj. Imat će pravo na minutu više u dućanu te dvije dodatne popratne namirnice.

U ovom će se izazovu dogoditi i prvo ovosezonsko uzimanje namirnice iz dućana viška, nakon čega će žiri, kao i kod prethodnih sezona, jednu namirnicu tom kandidatu ili kandidatkinji – oduzeti. Saznat ćemo i hoće li žiri biti zločest ili dobroćudan kod provođenja svoje kazne. ´Kuhate za ostanak, odnosno za ulazak u polufinale i ja vam želim sreću´, ohrabrit će prije ovog izazova kandidate Dino. Tko u dućanu neće moći pronaći jaja, tko će uzeti jednu namirnicu viška, hoće li pobjednik Testa osjetila birati za sebe ili za ekipu te hoće li odabirom namirnice sam sebi zabiti autogol, ne propustite saznati u novom izdanju showa.

Luka u paničnoj potrazi za jajima

Birajući namirnice za Test kreativnosti, Luka Nižetić će se naći u problemima. Naime, Luka nikako nije mogao pronaći jaja. Tražio ih je po dućanu jer ih je namjeravao koristiti za jelo, ali potraga je bila bezuspješna. ´Ne nalazim jaja. I ono, jednostavno ne nalazim jaja, ja ih ne vidim. Onda sam uzeo krušne mrvice. Zgrabi i nešto ćeš napraviti!´, snašao se simpatični pjevač.
U jednom trenutku za pomoć je pitao i Emiliju no ona mu nažalost nije mogla pomoći.´Mislim, bavila se svojim, normalno! Sad će tražiti meni jaja?!´, komentirao je Luka.

Hoće li simpatični Luka ipak na kraju pronaći jaja ili će se nekako snaći bez prijeko potrebne namirnice te što će na to sve reći iskusni kuhari u žiriju najzahtjevnije hrvatske kuhinje, saznat ćemo u novoj epizodi Celebrity MasterChefa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene