Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

DRUGA EPIZODA, nedjelja 20.45: Prva eliminacija u MasterChef kuhinji.


´Prednost koju ćete danas dobiti igra značajnu ulogu u vašem ostanku u emisiji!´, kandidatima će poručiti Andrej Barbieri. Nakon što su se kandidati predstavili sa svojim autorskim jelima žiri je stekao dojam o kulinarskim sposobnostima svakog od njih. U testu koji će uslijediti, žiri će provjeriti i njihovo kulinarsko predznanje.

VIDEO Jeste li znali da Alka zna biti ovako nervozna?

Vezani članci Nova TV donosi sučeljavanja kandidata za gradonačelnička mjesta u četiri najveća grada Lokalni izbori 2021: Nova TV donosi debate ključnih kandidata za gradonačelnike četiriju najvećih gradova Provjereno: Stiže nam predizborni cirkus - 9 Izborni cirkus je pred vratima, natječu se komičari, pjevači, optuženici, pa čak i – Sizif!: "Kod nas se korupcija percipira kao nešto normalno"

´Nadam se da ću se relativno dobro snaći, da se ne osramotim´, izjavio je Skoko.

Celebrity kandidati morat će dobro naoštriti svoja osjetila jer je pred njima težak zadatak: pogoditi što više salata, klica i začina koje je žiri stavio pred njih. Kandidat ili kandidatkinja koji je u prethodnoj epizodi napravio najbolje autorsko jelo u ovom će izazovu imati prednost nad ostalima te će mu se na točne odgovore dodati još dva boda više.

Nakon Testa osjetila pred Nikšom, Alkom, Ivicom i Nives bit će prvi eliminacijski izazov: što bolje replicirati zadano jelo. Privilegiju odabira jela imat će pobjednik Testa osjetila, a ono će za kandidate biti najvažnije jelo koje su dosad pripremili u ovoj kuhinji jer kuhaju za ostanak u showu. Budući da kandidati ipak nisu na ´domaćem´ terenu, stres i napetost mogli bi učiniti svoje.
Saznat ćemo tko je najbolji poznavatelj salata, tko se najbolje snašao s mašinicom za tijesto, ali i za koga će ovo biti posljednje kuhanje u najpoznatijoj kuhinji u Hrvatskoj.

VIŠE O CELEBRITY MASTERCHEF PRATITE NA novatv.hr/masterchef

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook