Natjecatelje Celebrity MasterChefa čeka treći i najstresniji do sada Stres test.


No, prije nego li krene borba za opstanak u najzahtjevnijoj kuhinji u svijetu, žiri je za kandidate pripremio Test osjetila u kojem će morati prepoznati 12 različitih komada mesa i unutar 90 sekundi zapisati ih na papir. 'Šteta što meso ne pjeva ili ne svira, ja bi tu onda bolje prošao!', zaključuje Ricardo, a Ivana će komentirati: 'Dok ne dođeš u takvu situaciju, nemaš pojma koliko ne znaš.. Prepoznala sam dinosaura, pingvina, Hello Kitty!'

Vezani članci Slika nije dostupna Večeras doznajemo ime prvog polufinalista druge sezone Celebrity MasterChefa Slika nije dostupna KONAČNO DOŠAO NA SVOJE Igorov brunch pobijedio Leonovu marendu za bogove

Kakvo znanje u prepoznavanju mesa će pokazati natjecatelji ostaje nam za vidjeti, kao i tko će biti najbolji te se tako spasiti Stres testa i pridružiti Davidu i Andrei koji su spašeni zbog najboljeg jela iz prethodnog izazova.

U Stres testu bit će vrlo zahtjevno, a natjecatelji će prodrhtati čim im žiri obznani što se od njih očekuje – unutar 40 minuta pripremiti tri jela: tartar, cevice i carpaccio. 'To je strašno što oni očekuju od nas!' kazao je Vlado koji kao i velika većina ova jela nikada prije nije radio. Za koga će ovo biti posljednje kuhanje u MasterChef kuhinji, ne propustite doznati večeras na Novoj TV!

Celebrity MasterChef gledajte u nedjelju u 21:45h, a ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV. Sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.