Test osjetila

'Pobjedu dugujem svojem nosu i jeziku'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Test osjetila provjerio je kulinarsko predznanje naših celebrity kandidata pa su tako Nives, Ivica, Nikša i Alka imali zadatak prepoznati što više salata, začinskog bilja, klica i povrća od njih deset koje im je žiri ponudio, a za to su imali dvije minute.

'A joj, mislim da je to najgore što me moglo dočekat. Bojim se, bojim se da tu neću proć!´, izjavila je Nives prije izazova.

Pogledaj i ovo showbuzz MasterChef Luka 'Ako se itko približi na 10 kilometara od ovoga bit će – wow!'

Prvo ispadanje u Celebrity Masterchefu

Budući da je najbolje pripremila svoje autorsko jelo te tako ostvarila svoju prvu pobjedu, Nives je imala sada prednost pred ostalim kandidatima: bez obzira koliko je odgovora napisala, žiri joj je pridodao dva dodatna boda. Pobjednik ovog izazova ostvario je veliku prednost u sljedećem izazovu, a to je eliminacijski Stres test. Dobra vijest za kandidate Celebrity MasterChefa bila je da u ovom izazovu nisu imali negativnih bodova.

Alka: ´Možda je to gospodin Dino posadio kod sebe doma. Ja to nikad na placu nisam vidjela!´

´Naoštrite osjetila i sjećanje zato što prednost koju ćete danas dobiti igra značajnu ulogu u vašem ostanku u emisiji!´, kandidatima je poručio Andrej. Nikša je na početku vidio da će pogoditi dosta toga, a klice su ga pomalo zbunile.

´Mislim da sam mogao bolje, nisam baš zadovoljan´, kazao je skromni Nikša.
Alka nije osjećala napetost za vrijeme izazova, ali joj nije jasno gdje su nabavljene sve te salate, klice i bilja. ´Možda je to gospodin Dino posadio kod sebe doma. Ja to nikad na placu nisam vidjela!´, izjavila je simpatična kantautorica. Ivica se trudio napisati barem nekoliko točnih odgovora da se, kako kaže, ne obruka. ´Žao mi je da nisam kušao sve, zaboravio sam da možemo kušati!´, izjavio je nakon izazova.

Nikša se na pobjedi zahvalio svom nosu i jeziku, a Ivica je prepoznao samo mentu

Nakon što je žiri prebrojao bodove koje su skupili celebrity kandidati, otkrio je i točne odgovore. Kandidati su mirisom, okusom i vidom trebali prepoznati sljedeće: mladice raštike, hrastov list, mentu, klice poriluka, mladi kupus, lollo rosso, korijander, klice rotkvice, potočarku te bijeli radič. ´Kod nas je u Istri drugačiji radič, to je neki dalmatinski!´, našalila se Alka.

Nagori u ovom izazovu bio je Ivica, koji imao samo jedan točan odgovor. ´To je stvar trenutka. Jedan, ali vrijedan: živjela menta!´, nasmiješeno je komentirao. Drugo mjesto s tri točna odgovora podijelile su Alka i Nives, koja je također imala samo jedan točan odgovor, ali joj je žiri pribrojio dva boda prednosti. ´Bruka, bruka i stramota!´, smijala se Nives.

Apsolutni pobjednik sa šest točnih odgovora u Testu osjetila bio je Nikša, a žiri mu je čestitao na prvoj pobjedi. ´Drago mi je što sam prepoznao, dakle hvala mom nosu i jeziku!´, zahvalio se. Alki je žao što joj Nikša nije htio šaptati: ´Da sam ja toliko znala, svima bih šaptala. Baš je škrtica!´.

Ova pobjeda Nikši je osigurala značajnu prednost u sljedećem izazovu: između dva jela odabrat će jedno koje će svi kandidati morati replicirati kako bi ostali u MasterChef kuhinji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene