Nova pobjednica

Celebrity MasterChef: Nadu Rocco sputavala sirova hrana

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nada Rocco se u novoj emisiji odlučila za pripremu malog predjela od tikvice i sira, zapečene lignje s pikantnim rižotom te salate od rikole i cherry rajčice.

Jelo Nade Rocco prvi je kušao Andrej koji je komentirao: ´U ovom rižotu se dogodilo da ste kuhali baš obrnuto od onog što bi zamislio od Vas. Povrće je prekuhano. Dugo, dugo se kuhalo´. Dodao je da se povrće u rižoto dodaje tek na kraju kako bi ostalo ´al dente´ da bi se osjetio njegov okus. Dino je imao istu zamjerku.

Pogledaj i ovo showbuzz Celebrity MasterChef Fotografiranje je prošlo bez stresa, no kako će biti u reality kuhinji?

´U pripremi kuhane hrane, možda me malo sputala ta moja sirova hrana jer sam se bojala da će mi kod rižota moje povrće ostati sirovo. I onda se na kraju prekuhalo!´, zaključila je Nada.

Sanja bi voljela članove žirija vidjeti kako glume

U novoj emisiji lijepa glumica Sanja Vejnović našalila se prije kušanja da bi najradije da članovi žirija ne kušaju njezine tanjure i da bi pobjegla iz studija. Nakon ne baš sjajnih kritika od Dine i Andreja koje je dobila za svoja dva jela pripremljenima s namirnicama iz Kutije iznenađenja, sve je sugestije primila s velikim poštovanjem.

Lignje su joj bile ´al dente´, a rižoto prekuhan. Dino je čak mislio da je s namirnicama koje je iskoristila mogla napraviti jedan složeniji tanjur s kojim bi sigurno pobrala bolje komentare. ´Ja nisam kuharica i to nije moje zanimanje. I svaka sugestija i savjet je dobrodošao´, apsolutno je prihvatila svaku sugestiju Sanja.

Radovan je u svojim komentarima bio nešto blaži, ali joj ipak nije progledao kroz prste. ´Ja tu uopće neću dovoditi u pitanje njihovu kompetenciju, ja bih njih voljela vidjeti kako glume pa bih ja tu onda imala komentar! Ovako nemam´, zaključila je lijepa glumica na kraju kušanja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene