test osjetila

Celebrity MasterChef: Kupovina na granici razuma!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tko u dućanu kupi sve krivo, a tko voli proučavati sastojke i datume?

U novoj epizodi Celebrity MasterChefa kulinarskih će se pomagala dohvatiti posljednja skupina četvrtfinalista u najpoznatijoj reality kuhinji, a nakon slatkog i ukusnog Testa osjetila Nives, Ranko i Filip suočit će se i s Testom kreativnosti koji će biti odlučujući za njihov ostanak. ´Veselim se zapravo tom Testu kreativnosti, Bog te pita što će biti, to ćemo vidjeti. Ja volim ovako ´brčkati´, izmišljati nekakva jela. Samo, vidio sam da se to ovom konziliju baš i ne sviđa´, priznat će Ranko.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavila i Nova TV Zavirite na najveći tulum gdje je sve prštalo od glamura

Svaka bi ga majka za zeta poželjela!

Jedan ili jedna od kandidata u ovom će izazovu imati višestruke prednosti: odabir glavne namirnice, više vremena u dućanu i dvije popratne namirnice više od ostatka ekipe. Filip će u novom izazovu imati zanimljive taktike kako bi zavarao protivnike, a nova emisija donosi odgovor na pitanje hoće li mu to poći za rukom. Žiri će pobjedniku Testa osjetila ponuditi pastrvu, tempeh i kare vepra. Odabir neće biti niti malo lagan, ali ulozi će biti veliki jer je primamljivo polufinale sve bliže i bliže. Znači li to da će se glavna namirnica odabrati metodom ´za sebe´ ili pak u MasterChef kuhinji prevladava timski duh, ne propustite saznati večeras, u novom izdanju showa.

Dugogodišnji prijatelji zajedno i u dućanu

Činit će se da dvojica glumačkih kolega i dugogodišnjih prijatelja Ranko i Filip gotovo nikad nisu ozbiljni! S obzirom na to da se dugo druže, zajedno su u kupovini bili jako puno puta, a umjesto da ih ´pere´ trema pred eliminacijski izazov oni će se u dućanu – zezati. ´Čuj ljubavi, jesi ponijela što novaca?´, upitat će Filip Ranka. Zidarić će priznati da njihove zajedničke kupovine izgledaju baš poput ove u MasterChefu jer su ´na granici razuma´. ´Uglavnom sve krivo kupimo´, priznat će.

Multimedijalni umjetnik Šovagović priznat će da zbog toga ne voli ići u dućan, za razliku od svog kolege. ´On voli ići u dućan, voli razgledati namirnice, voli čitati datume isteka namirnica, voli čitati sastojke´, kazat će Filip koji Ranka poznaje dugi niz godina. Filip pred kraj odabira namirnica neće moći pronaći brusnice, no svog će prijatelja u nevolji spasiti upravo Ranko.

Kakve će još šale zbijati prijateljski duo, a tko će otići kući kada vremenu za šale dođe kraj, ne propustite saznati večeras na Novoj TV.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene