U Celebrity MasterChefu predstavila je svoje kuhanje i Ivana Marić. Otkrila nam je poneke detalje iz svog doma.


Jedna od natjecateljica Celebrity MasterChefa, Ivana Marić, otkrila nam je neke detalje o svom kulinarskom, ali i ljubavnom životu.

Što si prvo naučila kuhati?

Vezani članci Slika nije dostupna NAPRAVIO NAJBOLJI DESERT Titula prvog polufinalista pripala je Igoru Barberiću Slika nije dostupna Večeras doznajemo ime prvog polufinalista druge sezone Celebrity MasterChefa

Prvo sam naučila praviti palačinke u 4. razredu osnovne i tada sam baš voljela praviti kolače. Mislim da su mi najdraže bile ledene kocke. Nakon godinu dana sam svaki vikend radila ledene kocke.

Koje ti je najdraže pomagalo?

Oklagija. Hahah. Štapni mikser je genijalna stvar.

Koliko si kreativna u kuhinji?

Kod mene doma glavni kuhar je moj muž. Ja jednostavno imam toliko obaveza da nemam živaca i energije baviti se kuhinjom. On ima posebnu ljubav prema tome i nije mu problem stajat u kuhinji tri, četiri sata dok je meni u interesu da što prije to obavim da se najedem da ja i moje dijete nismo gladni i da idemo dalje raditi nešto drugo.

Kako se snalaziš s oštrim noževima?

Malo sam se izbockala, ali nemam posjekotina. Ali ovi noževi su ubojice, samo pomisliš na njega i krvariš.

Ide li ljubav kroz želudac?

Mogla bih reći da je kuhanje jedno od glavnih aduta mog supruga. Osvojio me kuhanjem.

Celebrity MasterChef gledajte u nedjelju u 21:45h, a ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV. Sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.