lignje na meniju

Irina pomela konkurenciju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Irina se u novoj emisiji odlučila za jednostavnije kulinarske tehnike što se pokazalo kao prava dobitna kombinacija jer je svojim lignjama simpatična radijska voditeljica naprosto oduševila okusne pupoljke zahtjevnog žirija.

Za vrijeme kuhanja u Celebrity Masterchefu Irina je željela pokazati zanimljiv trik: rezala je lignje iznutra kako bi se za vrijeme prženja na tavi zarolale, čime bi postigla neobičan efekt. Sve je pojasnila i žiriju za vrijeme njihova obilaska.

Pogledaj i ovo Irina Čulinović opet ženi sinove Pomaže drugima pronaći ljubav pred kamerama, no sama je ne bi tražila na ovakav način: "To je možda čudno…"

Poznatom glumcu presudile - srdele!

No, to joj nije pošlo za rukom, nakon čega je otkrila svoje nevolje s lignjom: 'Naša ljubav tu prestaje. Ja hoću da ona napravi piruetu, a ona me blijedo gleda i kreće se puhati. Mislim si: ´To ne bu bilo dobro!´´. Kad je na tavu stavila drugu lignju, ponovila se ista situacija. Ipak, poput prave vrhunske kuharice, Irina se u nepoznatoj situaciji odlično snašla. Budući da je lignje odlično ispekla, odlučila je onaj dio koji se nije zarolao kako treba, zarolati do kraja prije nego što ih servira.

Iako se na prvu šokirala iznenadnim vongolama, ipak ih je odlučila iskoristiti u svom jelu. Nakon što je u njih dodala bijelo vino pitala se: ´Jesam li na pravom putu Gospode?´. Kad su se delikatne školjke otvorile, zahvalila se svim svecima. Pripremala je i tempuru u kojoj je servirala tikvice i luk, a limun je narezala na tanke ploške te od njega napravila čips. Bila je sretna jer su joj lignje bile mekane, a male je poteškoće sa serviranjem uspješno je riješila. ´Djelujem sama sebi izrazito smotano, što ja u kuhinji nisam. I imam osjećaj da nama vlada ta kapsula vremena´, priznala je.

Premijerno za članove žirija: Irinin čips od limuna

Minutu prije kraja sve su kandidatkinje bile gotove pa se žiri umjesto odbrojavanja odmah ´bacio´ na kušanje. Nakon Nadinog jela, Dino, Andrej i Radovan kušali su i Irinino jelo. Dok je svoja jela nosila prema njima, priznala je da joj je stvarno stalo do onog što će joj reći žiri. Njezino glavno jelo zanimljivog naziva ´Sretno rastavljena lignja s tempurom od šafrana´ prvi je kušao Dino kojem je bilo dosta ukusno, dok je školjke u dodatnom jelu malo prekuhala.

Za vrijeme Andrejeva kušanja, poznati kuhar se u jednom trenutku okrenuo prema Dinu i pokazao mu na njezin tanjur uz riječi: ´Ovo je čips od limuna!´. ´To je čips od limuna?´, približio se tanjuru Dino i ponovno kušao ono što mu je očito promaknulo. ´Nije mi nikad palo na pamet da idem raditi čips od limuna!´, priznao je. ´Po prvi put u našem restoranu: čips od limuna! Baš mi je drago da konačno vi nešto prvi put probate´, smiješio se Radovan. Irina se našalila da će čips od limuna patentirati. Radovan je zaključio da je Irina lignjama pristupila s velikim poštovanjem.

Irini se isplatila hrabrost, inventivnost i preciznost

Dino je na kraju izazova trima damama u MasterChef kuhinji dao jednostavan savjet: da si razdvoje jela na segmente koje mogu kontrolirati. Budući da je sljedeća stanica za dvije od kandidatkinja polufinale, Andrej je još jednom podsjetio na ulogu komentara koje im žiri daje za vrijeme svakog izazova.

U Kutiji iznenađenja najboljom se pokazala Irina te tako izborila prednost u nadolazećem izazovu. ´Wow, koja čast! Baš sam jako, jako happy!´, komentirala je svoju pobjedu, a Dino je dodao da joj se u ovom izazovu isplatila hrabrost, inventivnost i preciznost. Simpatična voditeljica priznala je da se inspirira pozitivnim komentarima te da sad još više ima potrebu dati sve od sebe.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene