Cathriona White oduzela je prošle godine vlastiti život. Djevojka Jima Carreyja napisala je i potresno oproštajno pismo, koje je procurilo u javnost.


Procurilo je u medije oproštajno pismo Cathrione White, pokojne djevojke Jima Carreyja. TMZ piše kako je djevojka za svoje samoubojstvo okrivila prekid s glumcem te mu se ispričala zbog svega.

U rujnu 2015., Carey je, da podsjetimo, prekinuo s Cathrionom, a ubrzo nakon toga ona je oduzela vlastiti život raznim tabletama. 'Provela sam tri dana u nevjerici da nisi ovdje. Mogu nastaviti slomljenog srca, pokušati sakupiti komadiće nazad. Mogu, ali nemam volje ovaj put. Oprosti što osjećaš da nisam bila tu za tebe. Pokušala sam ti dati najbolje od sebe', napisala je Cathrione Jimu.

'Molim te, oprosti mi, nisam za ovaj svijet. Ne znam za pokop, ti si moja obitelj pa će biti u redu štogod ti odabereš', poručila je u pismu Carreyju. Nakon što mu je napisala oproštajno pismo, White je oduzela vlastiti život. Samoubojstvo je pokušala i tri godine prije toga, 2012., kada joj je preminuo otac.