Catherine Zeta Jones i Michael Douglas u braku su 18 godina.

Galerija


Catherine Zeta Jones kratko se vratila u prošlost. Naime, glumica je na Instagramu sa svojih 1,4 milijuna pratitelja objavila fotografiju koja prikazuje trenutak kada je prvi put upoznala 25 godina starijeg Michaela Douglasa, svog današnjeg supruga.

Vezani članci Ispraćaj Kirka Douglasa Kirkova udovica klonula u suzama na sprovodu, uz nju je bila cijela ožalošćena obitelj Kirk Douglas s obitelji Jedna od posljednjih Kirkovih fotografija: Okupio je četiri generacije svoje obitelji i zasjeo na čelo stola

Dok je on nešto pričao, Catherine ga je zadivljeno gledala.

''Svog supruga prvi put sam susrela na Deauville Film Festivalu. Nemam pojma o čemu je pričao'', našalila se glumica pored fotografije.

Inače, upoznao ih je kolega Danny DeVito, a ubrzo nakon toga Michael joj je rekao da želi biti otac njezine djece. Vjenčali su se dvije godine nakon susreta na spomenutom festivalu.

Par ima 17-godišnjeg sina Dylana i 15-godišnju kćer Carys. Iako se 2013. godine pisalo o problemima u njihovom braku, nakon što su sve riješili, ispostavilo se da o rastavi nema ni govora.