Ovo je sve oduševilo

Lijepa glumica objavila fotku bez trunke šminke, a otkrila je i prirodnu boju kose: "Prava boginja!"

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Cameron i Michael Douglas, Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones (Foto: Instagram) +4 Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Galerija

Catherine Zeta-Jones poznata je po svojoj crnoj kosi, a fanovima je sada pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju. Svi su joj poručili da izgleda još ljepše.

Glumica Catherine Zeta-Jones iznenadila je brojne pratitelje na Instagramu prije nekoliko dana fotografijom na kojoj je pokazala svoju prirodnu kosu. "Bok", kratko je napisala lijepa glumica u opisu fotografije na kojoj pozira u luksuznoj kupaonici jahte na kojoj uživa sa svojom obitelji.

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones Ima 53 godine Jedna od najljepših glumica ukrala pažnju u haljini sa zanimljivim dekolteom, prorez se pokazao kao pun pogodak

"Predivna si", "Prava boginja", "Obožavam te već puna tri desetljeća", "Divim ti se", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja kojima nije promaklo da Zeta-Jones prirodno ima prosijedu kosu. Upravo to po mnogima ju je učinilo još ljepšom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Catherine Zeta-Jones inače je već 20 godina u braku s glumcem Michaelom Douglasom. Catherine i Michael upoznali su se na Deauville Film Festivalu 1998. godine, a lijepa je Velšanka holivudskog veterana očarala istu večer, dok se on njoj ipak nije svidio na prvu.

Douglas joj je već pola sata nakon upoznavanja rekao kako će biti otac njezine djece, na što mu je Catherine odgovorila: "Znaš, čula sam puno toga o tebi. I mislim da je vrijeme da ti kažem laku noć." Glumac se u to vrijeme rastajao od supruge Diandre Luker, s kojom je u braku bio 18 godina, te je priznao kako ga je bilo sram njegove izjave, pa je Catherine u znak isprike poslao poruku i cvijeće. Godinu kasnije su se zaručili, a vjenčali su se 18. studenog 2000. u poznatom njujorškom hotelu Plaza.

Par zajedno ima dvoje djece, sina Dylana (20) i kćer Carys (17).

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Getty Images) Madison Beer (Foto: Getty Images) +4 Madison Beer (Foto: Getty Images) Celebrity Smatraju je najljepšom mladom pjevačicom, a izlazak bez grudnjaka osigurao joj je svu pažnju u šetnji s novim dečkom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene