NEUTJEŠNA GLUMICA

Dirljiv oproštaj Catherine Zeta-Jones od svekra Kirka: "Već mi nedostaješ, voljet ću te do kraja života''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Catherine Zeta-Jones oprašta se od svekra Kirka Douglasa, koji je preminuo u 104. godini. Glumica je holivudskoj legendi posvetila fotografiju na kojoj ju on ljubi u obraz.

Glumica Catherine Zeta-Jones (50) posvetila je emotivnu objavu na Instagramu svom svekru, pokojnom Kirku Douglasu , s čijim je sinom Michaelom (75) u braku od 2000. Catherine je podijelila crno-bijelu fotografiju na kojoj ju Kirk ljubi u obraz.

Pogledaj i ovo showbuzz Emotivan trenutak Jedna od posljednjih Kirkovih fotografija: Okupio je četiri generacije svoje obitelji i zasjeo na čelo stola

"Moj dragi Kirk, voljet ću te do kraja svog života. Već mi nedostaješ. Lijepo spavaj", napisala je glumica pokraj fotografije koja je nastala 9. prosinca prošle godine na svekrov 103. rođendan. Zeta-Jones često je dijelila fotografije s Kirkom, kao i neke iz njegovih filmova.

Catherinin muž Michael prvi je objavio da je njegov otac umro.

"Moja braća i ja s nevjerojatnom tugom moramo objaviti kako nas je Kirk Douglas danas napustio. Za svijet je bio legenda, glumac iz zlatnog filmskog doba, ali meni i mojoj braći Joelu i Peteru bio je samo tata. Volim te jako puno i veoma sam ponosan što sam tvoj sin", napisao je njegov sin, inače također dobitnik Oscara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To my darling Kirk, I shall love you for the rest of my life. I miss you already. Sleep tight...

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Kirk Douglas rođen je u New Yorku 1916., a u Hollywoodu je zasjao tijekom zlatnog doba industrije, kada je bio prvi put nominiran za Oscara u filmu "Šampion" iz 1949. Kazališni i filmski glumac bio je poznat po raznovrsnim ulogama, među kojima je najzapamćenija ona u klasiku iz 1960. "Spartaku", u kojem je utjelovio glavnog lika.

Bio je nominiran za Oscara tri puta. Jedini zlatni kipić koji je osvojio nije bio iz filmova, već počasna nagrada iz 1996. kojom je prepoznat njegov rad i njegovih 50 godina glume.

Od Kirka su se emotivnim porukama oprostili brojni kolege.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) +2 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Celebrity Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene