ima već 17 godina

Kći moćnog para izrasla u pravu ljepoticu, svi kažu da je slika i prilika svoje predivne majke

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) +0 Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Galerija

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas ove godine će proslaviti 20. godišnjicu braka, a imaju dvoje već odrasle djece.

Holivudska glumica Catherine Zeta-Jones rijetko na društvenim mrežama objavljuje fotografije svoje djece te je iznenadila sve kada se pohvalila kćeri Carys Douglas.

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 2 Kakva ljepotica! Kći legendarnog glumačkog para bila je prava zvijezda crvenog tepiha u Cannesu, njihova zajednička fotografija obišla je svijet!

"Moja djevojka u vrtu", kratko je napisala 50-godišnja glumica u opisu fotke na kojoj njezina kći pozira u laganoj ljetnoj haljini. Brojni obožavatelji u komentarima su pisali kako je 17-godišnja Carys slika i prilika lijepe majke te da je izrasla u pravu ljepoticu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My girl, in the garden.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Zeta-Jones je kćer dobila u braku s glumcem Michaelom Douglasom, za kojeg se udala 2000. godine. Kasnije ove godine slavni par će proslaviti 20. godišnjicu braka, a glumica se nedavno našalila na račun zlih jezika koji su ih pratili kada su se vjenčali. "Govorili su da nećemo potrajati. Imam velike uzore u svojoj i Michaelovoj obitelji što se brakova tiče i jako to cijenim jer sam gledala njihovu ljubav kako cvate i kako se poštuju međusobno. Tako da zaista, 20 godina", komentirala je glumica.

Catherine i Michael imaju dvoje djece - 17-godišnju Carys i 19-godišnjeg Dylana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene