20 godina ljubavi

U njih nitko nije vjerovao, a on joj je samo pola sata nakon što su se upoznali rekao da će biti otac njezine djece

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) +0 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Galerija

Glumica Catherine Zeta-Jones i glumac Michael Douglas godišnjicu braka proslavit će skromno i odgovorno.

Javnost ih je ispočetka otpisala kao ozbiljan par zbog njihove goleme razlike u godinama, a danas slove za jedan od najdugovječnijih holivudskih parova.

Pogledaj i ovo Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 2 i dalje ludo zaljubljeni! Fotografija glumačke legende koja opčinjeno gleda u raskošni dekolte 25 godina mlađe supruge Catherine pravi je hit u stranim medijima!

Riječ je o Catherine Zeta-Jones i Michaelu Douglasu među kojima je 25 godina razlike i koji danas slave okruglu 20. godišnjicu braka.

U ekskluzivnom intervjuu za časopis People glumica je otkrila da će godišnjicu proslaviti odgovorno i skromno.

"Skinut ću masku i dopustiti suprugu da me strastveno poljubi te zatim ponovno staviti masku", ispričala je glumica te je objasnila i zašto ne žele organizirati veliko slavlje.

"Nećemo priređivati golemu zabavu. Ni inače nisam neka obožavateljica velikih zabava. Bilo bi lijepo kada bismo mogli okupiti sve svoje prijatelje no to ipak nećemo raditi dok pandemija ne završi", kazala je za People.

Njih dvoje prvi su se put susreli na Deauville Film Festivalu 1998. godine, a upoznao ih je kolega Danny DeVito. Lijepa velšanka holivudskog veterana očarala je istu večer, dok se on njoj ipak nije svidio na prvu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Naime, Douglas joj je već pola sata nakon upoznavanja rekao kako će biti otac njezine djece, na što mu je Catherine odgovorila: "Znaš, čula sam puno toga o tebi. I mislim da je vrijeme da ti kažem laku noć".

Glumac se u to vrijeme rastajao od supruge Diandre Luker s kojom je u braku bio 18 godina te je priznao kako ga je bilo sram njegove izjave pa je Catherine u znak isprike poslao poruku i cvijeće.

Godinu dana kasnije su se zaručili, a vjenčali su se 18. studenog 2000. godine u poznatom njujorškom hotelu Plaza, nakon što je njegov razvod finaliziran. Njihovo vjenčanje proglašeno je vjenčanjem godine što ni ne čudi s obzirom na to da su na njega potrošili čak 1,5 milijuna funti, a u to su vrijeme svakako izazivali veliku pažnju u javnosti zbog razlike u godinama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

No, iako su sjajan dokaz kako ljubav ne poznaje godine te svojom dugovječnosti prkose holivudskim standardima, njihov brak nije uvijek bio savršen.

Naime, Michaelu je 2010. godine dijagnosticiran rak jezika, a Catherine se u tom teškom razdoblju potpuno posvetila brizi o svojem suprugu. Glumac je bolest pobijedio nakon godinu dana, ali ubrzo zatim njegovoj je supruzi dijagnosticiran bipolarni poremećaj pa su morali zamijeniti uloge i Michael je preuzeo brigu o njoj.

Dvije godine kasnije svijet je obišla vijest o njihovom razvodu no Michael nije bio spreman na to i novinarima je otkrio kako će pokušati napraviti sve da spasi svoj brak što mu je, očigledno, pošlo za rukom. Prebrodili su i optužbe glumčeve bivše zaposlenice za seksualno uznemiravanje koje su na sudu u potpunosti odbačene.

Par zajedno ima dvoje djece, 20-godišnjeg sina Dylana i 17-godišnju kći Cyris. Zanimljivo je i to da su oboje rođeni 25. rujna - Michael 1944., a Catherine 1969. godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton i princ William (Foto: Getty) Zanimljivosti William i Kate sklopili tajni dogovor: On nije htio čuti za vjenčanje s njom, a ona se poslužila ženskom taktikom?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene