Catherine Oxenberg, zvijezda kultne Dinastije, napokon je sretna jer je Keith Raniere uhićen i optužen.

Galerija


Čini se da je životna drama Catherine Oxenberg završena. Barem se tako nada glumica i kći srpske princeze nakon uhićenja vođe sekte kojoj se, nažalost, pridružila i njezina kći.

Vezani članci Slika nije dostupna LEGENDARNA DINASTIJA Evo kako izgledaju danas! Slika nije dostupna Princezina kći bila je zvijezda za kojom su svi poludjeli, a onda je dobila nogu

Catherine, osim što je poznata po ulozi u kultnoj seriji Dinastija, kći je princeze Elizabete Karađorđević. Godinama ju je mučilo to što se njezina kći India priključila sekti iza koje je stajalo ispiranje mozgova mladim ljudima, seksualni obredi te trgovina ljudima.

Catherine Oxenberg (FOTO: Getty)
Catherine Oxenberg i kćer India (FOTO: Getty)

Keith Raniere, koji je stajao iza sekte, sada je uhićen te optužen za trgovanje ljudima. Vođa grupe pronađen je u Meksiku, a potom je izručen u Teksas.

India ima 26 godina, a u sekti je bila zlostavljana. Vođa te organizacije žene je uvjeravao kako mogu napredovati samo ako imaju seksualne odnose sa svojim gospodarima, a navodno su morale gledati i različita fizička nasilja.

Catherine Oxenberg (FOTO: Getty)
Catherine Oxenberg (FOTO: Getty)

Keith Raniere skrivao se godinu dana, no na kraju je pronađen u jednom luksuznom meksičkom naselju.