Bori se kao lavica

Drama u obitelji! Srpska princeza pokušava izvući kćer iz jezivog kulta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Catherine Oxenberg, kćerka Jelisavete Karađorđević, prošlog je tjedna progovorila o svojoj borbi da kćer Indiju izvuče iz zloglasnog kulta. Čeka se reakcija vlasti.

Zvijezda serije "Dinastija" Catherine Oxenberg i kćerka Jelisavete Karađorđević, prošlog je tjedna za People ispričala da je njena 26-godišnja kćerka pala pod utjecaj lidera sekte pod nazivom Nxivm. Oxenberg je željela raskrinkati grupu koja navodno pomaže ljudima.

Pogledaj i ovo showbuzz preminuo u 77. godini Proslavio se u kultnoj "Dinastiji" i dugo se borio s ovisnostima, a samo 10 dana prije smrti doznao je tešku dijagnozu

Tako je ona sama naivno pala na njihovu priču te nagovorila kćerku Indiju da se prijavi kod njih jer pomažu mladim ljudima da se osjećaju bolje i steknu samopouzdanje. Mislila je da se radi o tečaju samopomoći. Primjetila je glumica da je grupa čudna i jeziva, no njenoj kćeri program se svidio. Kada je shvatila da je situacija izvan kontrole odlučila je pomoći svom djetetu.

Našla se sa ženom koja je napustila zajednicu, a ona joj je ispričala da se radi o sekti koja članove tjera na rigorozne dijete. Oxenberg se zgrozila kad je shvatila koliko joj je kćerka smršavila pa je izjavila da je spremna na sve da joj se India vrati. Bivši članovi sekte tvrde da im je lider sekte Keith Raniere dopuštao jesti samo 800 kalorija dnevno te da seksualno opći s članicama svog kulta. Slučaj trenutno visi u zraku, a čeka se reakcija i istraga nadležnih organa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene