Cate Blanchett sudjelovala je u snimanju erotskog trilera "Oči širom zatvorene".

Galerija


Oskarovka Cate Blanchett jedna je od najslavnijih i najprepoznatljivijih glumica na svijetu, koja je tijekom karijere snimila niz dobro nam znanih uloga, međutim jedna je ostala uspjeti neotkrivena, ispod radara, i to sve donedavno.

Vezani članci Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: Profimedia) Slavni par napokon zajedno: Saznajte sve o projektu koji svi s nestrpljenjem čekaju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) On je totalno opsjednut: Tom Cruise zabranio bivšoj supruzi dolazak na vjenčanje njihovog sina

Naime, 50-godišnja glumica odigrala je kratku cameo ulogu u erotskom trileru iz 1999. godine "Oči širom zatvorene" redatelja Stanleyja Kubricka, i to u kultnoj sceni orgija u kojoj se našao i njezin jednako slavni kolega Tom Cruise. Točnije, riječ je o sceni u kojoj Tomov lik Bill Harford dolazi u vilu prepunu maskiranih uzvanika zabave s orgijama, nakon čega postaje intiman s jednom od maskiranih ljepotica koju je glumila britanska glumica Abigail Good. No ono što dosad nismo zapravo znali ili bili svjesni toga jest da glas njezina lika zapravo pripada Cate, koje je angažirana da snimi nekoliko njezinih rečenica.

U nedavnom intervjuu za Vulture bivši asistent preminulog redatelja Stanleyja Kubricka Leon Vitali otkrio je kako je Cate dobila svoju "ulogu" u filmu zahvaljujući svome senzualnom glasu.

"Željeli smo nešto toplo i senzualno što u isto vrijeme može biti dio prikazanog rituala. Stanley je pričao o pronalaženju osobe čiji će glas svojom kvalitetom ispuniti ono što trebamo. Nakon što je Stanley preminuo, nastavio sam s potragom. I zapravo su mi Tom Cruise i Nicole Kidman došli s idejom o Cate. Boravila je u Engleskoj u to vrijeme pa je stigla u Pinewood i snimila svoj tekst", otkrio je Leon.

Catein sljedeći projekt snimat će se ove godine u Australiji, a riječ je o seriji od 6 epizoda "Stateless".

Došlo vrijeme da se momci žene: Još jedan glumac iz serije "Na granici" stao pred oltar!