KADA REDOVNICE NASTUPAJU

''Ovo je vrh!'' Časna sestra postala internetska senzacija

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Simpatična časna sestra sigurno nije ni sanjala da će postati internet senzacija.

U današnje vrijeme društvene mreže preplavljaju sadržaji svakakvih vrsta, no ovo je jedan od onih koji svakako treba istaknuti. Pjevačke senzacije nisu velika novost, ali kada časna sestra odluči pustiti glas i pri tome zapjevati pjesmu Nine Badrić u svojoj verziji, onda je to pun pogodak.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Časna sestra, koja je očito Ninin veliki fan, zapjevala je njezinu pjesme  ''Dani i godine'', ali ju je prilagodila ''crkvenom'' sadržaju. Na njenom repertoaru našla se i hit pjesma ''Trebam te'' koju je posvetila jednoj posebnoj osobi. ''To je za Isusa, naravno'', poručila je u videu simpatična časna sestra. Video je na svom Instagramu objavila Nina, a ubrzo su uslijedile brojne pohvale. ''Predivno. Koliko pozitivne energije'', ''Kraljica'', ''Sjajno'', ''Genijalna'', ''Redovnice nastupaju'', ''Kako lijepo pjeva'', ''Bravo sestro'', ''Ovo je vrh! Bravo časna!'', komentirali su pratitelji.

Moramo se složiti, ovo je zaista jedna od onih snimki koja će vam uljepšati dan.

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene