Nakon 40 godina

Mračne tajne otočića: Seksualne orgije markiza i glumice završili ubojstvima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Markiz Casati Stampa organizirao je divlje zabave u kojima je sudjelovala i njegova lijepa supruga, glumica Anna Fallarino.

Razotkriveni su prljavi detalji o talijanskom otoku orgija gdje je markiz Casati Stampa organizirao divlje zabave. Organizirao ih je kako bi svoju suprugu mogao gledati kako uživa u seksualnim odnosima s mlađim muškarcima. Otok Zannone nalazi se na području između Rima i Napulja, a godinama je bio simbol za divlje tulume. Ostao je i bio sinonim takvih događaka sve do strašnog događaja 1970. godine, kada je razuzdani plemić i voajer upucao svoju suprugu, glumicu Annu Fallarino.

Od nekadašnje raskoši na otoku nije ostalo ništa. Tek ruševina kuće koja je nekad predstavljala preljub, raskalašenost, alkohol, orgijanje. Stanovništvo je dobro znalo za tajne popularne vile i njenih pripadajućih plaža. Ribar Giorgio Aniello rekao je za CNN kako je markiz Casati Stampa tamo održavao seksualne zabave.

"Bio je raskalašen, voajer koji je volio gledati i slikati svoju ženu starletu kako uživa u perverzijama i seksa se s mlađim muškaricma. Jednog dana mu je dosadio trojac, izgubio je razum, ubio prvo ljubavnika i ženu, a onda sebe", rekao je bivši ribar. Nedavno su tamo, piše Daily Mail, pronađene fotografije koje je Casati fotografirao. Na njima je bila njegova obnažena supruga Anna. Pronađeno je i tisuće razbijenih boca te njegov dnevnik. U njemu je markiz bilježio posebne susrete. Iz tekstova je postalo jasno da je susrete poticao upravo Camillo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene