Loše vijesti

LEGENDO IZDRŽI! Glumica kritičnom stanju nakon infarkta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Carrie Fisher trenutno se bori za život, pišu brojni svjetski mediji.

Glumica Carrie Fisher, koju je proslavila uloga princeze Leie u Ratovima zvijezda, u kritičnom je stanju u bolnici u Los Angelesu nakon što je pretrpjela srčani udar, objavili su američki mediji.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije poznat točan uzrok Nalaz mrtvozornika: Otkriveno što je pridonijelo preranoj smrti ''Princeze Leije''

Šezdesetogodišnja glumica doživjela je srčani udar na letu iz Londona u Los Angeles, gdje joj je pružena medicinska pomoć, prenosi Los Angeles Times.

Po navodima policije u zračnoj luci, bolničari su oživljavali putnicu u zrakoplovu koja je potom prebačena u bolnicu. Los Angeles Times navodi da je Fischer bila u kritičnom stanju.

Prema web stranici TMZ, specijaliziranoj za život slavnih osoba, glumica je pretrpjela "teški srčani udar“ na kraju leta, neposredno prije nego što je zrakoplov sletio u Los Angeles.

Fisher je glumila princezu Leiu u izvornoj trilogiji "Star Wars" (1977.-1983.), a tu je ulogu reprizirala i 2015. u novom filmu serijala "Sila se budi". Svoje memoare objavila je 2016. u "Dnevniku princeze". (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene