Caroline Flack pronađena je mrtva u svom stanu, a samo nekoliko sati prije smrti objavila je nasmiješenu fotografiju na Instagramu.

Galerija


Slavna britanska voditeljica, 40-godišnja Caroline Flack pronađena je mrtva u svom londonskom stanu, nakon što je u njemu sama provela noć i prolazila kroz teško razdoblje iščekujući suđenje zbog fizičkog napada na svog 27-godišnjeg dečka Lewisa Burtona.

Vezani članci Caroline Flack i Andrew Brady Bivši zaručnik potvrdio zlu ćud nasilne voditeljice: "Istina uvijek izađe na vidjelo" Caroline Flack Otkriveni detalji napada voditeljice na mlađahnog dečka: Pročitala je poruke, a zatim ga udarila lampom u glavu

Caroline je navodno osjećala kako se nikada neće moći oporaviti nakon što proces suđenja završi i nije znala kako da "popravi" samu sebe. Osjećala se poniženo i nije mogla pronaći izlaz iz situacije u kojoj se nalazila, a bilo joj je i teško jer Valentinovo provela razdvojeno od dečka koji ju je bio optužio za napad, izjavio je njezin neutješni prijatelj za britanski Mirror.

Naime, sud joj je zabranio bilo kakav kontakt s bivšim tenisačem i manekenom Burtonom, a zbog optužbi je ostala i bez voditeljskog angažmana u jednom od najpoznatijih reality showova na svijetu "Love Island" i honorara od 4 milijuna britanskih funti.

Nakon svega Carolineina se obitelj oglasila u javnosti putem kratke izjave za britanske medije.

"Možemo potvrditi da je Caroline preminula 15. veljače", izjavili su.

Samo nekoliko sati prije smrti Caroline je na profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija sa svojim psom Rubyjem, a djelovala je sretno i zdravo, što je dodatno shrvalo njezinu obitelj, prijatelje i obožavatelje. Objavila ih je nakon što je Lewis objavio njihovu zajedničku fotografiju s porukom "Sretno Valentinovo, volim te", a nedavno je bio i priznao kako je htio odbaciti cijeli slučaj i povući optužbe.

Njezina prijateljica za Mirror je potvrdila kako je Caroline bila jako osjetljiva otkako je došlo do spornog incidenta u domu koju su ona i Lewis zajedno dijelili, a zbog sljedećeg je ročišta bila navodno prestravljena.

"Bila je sama, nije to više mogla podnositi i njezina obitelj je shrvana. Znala je da joj se karijera više neće popraviti i osjećala se poniženom pred čitavim svijetom", izjavila je prijateljica koja je željela ostati anonimna.

Ella Dvornik pozirala u gaćicama i oduševila svoje fanove: "Ti si jedna seksi trudna dama"