Sjajno se drži!

64 su joj godine, ima četvero unučadi i majka je buduće kraljice, a u bikiniju izgleda barem upola mlađe

Carole i Michael Middleton (Foto: Getty Images) Carole i Michael Middleton (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Carole i Michael Middleton (Foto: Getty Images) Carole i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Carole Middleton (Foto: Getty Images) Carole i Michael Middleton (Foto: Getty Images) Carole i Michael Middleton (Foto: Getty Images) +0 Carole i Michael Middleton (Foto: Getty Images) Galerija

Carole MIddleton i u 64. godini ima savršeno tijelo.

Carole Middleton, majka buduće britanske kraljice Kate Middleton, trenutno ljetuje na karipskom otoku St. Barts sa svojom drugom kćeri Pippom i njezinom obitelji, malenim sinčićem i suprugom, a sudeći po paparazzi fotkama - hedonizam je na razini. 

Pogledaj i ovo Carole Middleton i Michael Middleton Opatija se puni Evo tko je od uzvanika među prvima stigao na posljednji ispraćaj kraljice Elizabete, došli su čak dva sata ranije

Kristalno plavo more, savršene pješčane plaže i dame u bikinijima, može li bolje? Pippa i Carole uskočile su pred očima svih u mikro crno-bijele bikinije te su pokazale savršene linije. Na prizor divne Pippe Middleton u oskudnim i izazovnim odjevnim kombinacijama javnost je već navikla, no sve je iznenadila 64-godišnja Carole koja je hrabro prošetala u crnom badiću i oduzela dah svima prisutnima. 

Naime, iako je već baka četvero unučadi, Carole i dalje sjaji mladolikošću te se može pohvaliti linijom na kojoj bi joj pozavidjele i mnoge mlađe dame. Ponosna baka nije se odvajala od svog unučića Arthura s kojim se igrala u pijesku i u vodi. 

Dok su dame uživale u morskim radostima Kariba, Kate Middleton i njezina obitelj već tradicionalno provode božićne praznike na imanju Sandringham u društvu kraljice Elizabete II. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene