Carole MIddleton i u 64. godini ima savršeno tijelo.

Galerija


Carole Middleton, majka buduće britanske kraljice Kate Middleton, trenutno ljetuje na karipskom otoku St. Barts sa svojom drugom kćeri Pippom i njezinom obitelji, malenim sinčićem i suprugom, a sudeći po paparazzi fotkama - hedonizam je na razini. 

Vezani članci Fail Snimanje na plaži završilo naopako, bikini joj zapeo za granu pa ostala visjeti na gaćicama Kristina Mendonca Može se ona protezati u bikiniju koliko god želi, ali prava je zvijezda u pozadini

Kristalno plavo more, savršene pješčane plaže i dame u bikinijima, može li bolje? Pippa i Carole uskočile su pred očima svih u mikro crno-bijele bikinije te su pokazale savršene linije. Na prizor divne Pippe Middleton u oskudnim i izazovnim odjevnim kombinacijama javnost je već navikla, no sve je iznenadila 64-godišnja Carole koja je hrabro prošetala u crnom badiću i oduzela dah svima prisutnima. 

Naime, iako je već baka četvero unučadi, Carole i dalje sjaji mladolikošću te se može pohvaliti linijom na kojoj bi joj pozavidjele i mnoge mlađe dame. Ponosna baka nije se odvajala od svog unučića Arthura s kojim se igrala u pijesku i u vodi. 

Dok su dame uživale u morskim radostima Kariba, Kate Middleton i njezina obitelj već tradicionalno provode božićne praznike na imanju Sandringham u društvu kraljice Elizabete II. 

Lana Jurčević uplovila u bračnu luku s makedonskim nogometašem s kojim čeka i dijete