'Carlton style'

Sjećate se njega? Svojim plesom zasjenio je i glavnu zvijezdu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Will Smith proslavio se ulogom u popularnoj TV seriji 'Princ iz Bel Aira' – baš kao i glumac Alfonso Ribeiro poznatiji kao Carlton.

Will Smith gostovao je sa sinom Jadenom u britanskom showu Grahama Nortona kako bi promovirao novi film 'After Earth', no prava je zvijezda stigla kasnije i otela show svojim plesom.

Pogledaj i ovo Let 3 - 3 Novi detalji Objavljeno je tko će voditi Eurosong 2023. godine, među imenima i omiljeni televizijski voditelj

Will je s Jadenom odrepao popularnu pjesmu najavne špice 'Princa iz Bel Aira' – TV serije iz 90-tih koja je rado gledana i danas. najzabavniji trenutak svakako je bio onaj kada se pojavio glumac Alfonso Ribeiro koji je utjelovio Carltona Banksa.

>> 'After Earth' prepun kontroverza: Scijentologija umiješala prste?

Naravno, nije zaboravio ni svoju poznatu koreografiju na pjesmu Toma Jonesa 'It's Not Unusual'. Smijeha nije nedostajalo, a oduševio je gledatelje u studiju ali i publiku diljem svijeta.

Ribeiro poslije popularne serije nije imao neke uspješnije serije, te se okušao u ulozi voditelja, i redatelja. 41-godišnji glumac oženio je spisateljicu Angelu Unkrich 2012. s kojom čeka i prvo dijete.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene