Ona je model, pjevačica i nekadašnja francuska prva dama – Carla Bruni je iskreno priznala da joj se nije svidjelo kako se mediji tretiraju prema njoj.


U intervjuu za Vanity Fair, Carla Bruni je progovorila o tome da kada je rodila krajem 2011. su je mediji previše kritizirali zbog kilograma.

Vezani članci Chloe Sevigny Holivudsku glumicu nekad su povezivali s 23 godine mlađim, a sada čeka prvo dijete s markantnim Sinišom iz Zagreba Michael Sheen i Anna Lundberg 50-godišnji serijski zavodnik izgleda jako umorno u šetnji s 25 godina mlađom djevojkom i bebom

Naime, Bruni se pojavila u javnosti ubrzo nakon rođenja kćerkice Giulie.

>> Carla Bruni i Sarkozyjeva bivša složne: Nova prva dama je agresivna!

'Govorili bi, ona je debela! Bili su stvarno jako zločesti, nisu imali granica. To je bilo osjetljivo razdoblje u mom životu. Između ostalog,  ja sam visoka, imam izražena ramena i kada se udebljam 18 kilograma čak ne izgledam debelo – izgledam ružno!

Imati djecu kada si stariji nije baš lagano. Balansirala sam između suprugove kampanje i brige oko bebe – bila sam premorena. Dojila sam Giuliu, budila se svaka dva sata, i onda bi preko dana obavljala obveze kao supruga. Upravo bi tada izbjegavala fotografe, ali ne, baš tada bi me pratili u stopu', ispričala je Carla Bruni.

Podsjetimo, Carla Bruni se za za tadašnjeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja udala 2008. godine, što je bio Bruni prvi, a Sarkozyju treći brak. Malena Giulia svjetlo dana je ugledala 19.listopada 2011.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook