pukla ljubav

Šuškalo se da je supruga ostavila jer ju je varao, no obožavateljima je sada objasnila sve te kaže da joj podrška ne treba

Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) +0 Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Galerija

Cardi B i Offset su nedavno objavili da se rastaju, a pjevačica je sada objasnila kako su se previše svađali te je zbog toga njihovoj ljubavi došao kraj.

Pjevačica Cardi B priznala je kako nije pustila suzu otkako je najavila da se rastaje od supruga Offseta nakon tri godine braka. 27-godišnja reperica predala je papire za razvod, a to ju niti malo ne uzrujava.

Pogledaj i ovo Cardi B i Offset (Foto: Instagram) A tek poklon... Otelo se kontroli: Supruga je za rođendan počastila dekolteom s kojeg ni on nije mogao skinuti pogled

"Hvala vam svima na potpori, iako mi zaista nije potrebna. Dobro sam. Želim vam samo poručiti da nisam niti jednom zaplakala", ispričala je Cardi B fanovima na Instagram live videu. Istaknula je i kako do prekida nije došlo zbog njegove nevjere, kako se govorkalo posljednjih dana.

Pjevačica i njezin suprug rastali su se jer su se konstantno svađali. "Umorila sam se od svađanja. Umorila sam se od toga da se ne možemo dogovoriti u vezi ničeg. Imam osjećaj da sam umorna od ljudi", rekla je glazbenica.

Cardi B i Offset prije dvije godine su se nakratko rastali, no par mjeseci kasnije su potvrdili da su ponovno zajedno. Dobili su kći Kulture Kiari Cephus, a već su nedavno rekli kako će nastojati održati dobar odnos zbog djevojčice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene