Cardi B i Offset su nedavno objavili da se rastaju, a pjevačica je sada objasnila kako su se previše svađali te je zbog toga njihovoj ljubavi došao kraj.

Galerija


Pjevačica Cardi B priznala je kako nije pustila suzu otkako je najavila da se rastaje od supruga Offseta nakon tri godine braka. 27-godišnja reperica predala je papire za razvod, a to ju niti malo ne uzrujava.

Vezani članci Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Reperica priredila ludi tulum u vili hrvatskog poduzetnika iz koje je objavljivala eksplicitne fotke i snimke Cardi B (Foto: Instagram) Glazbenica podignula nogu te pokazala mjesto na kojem je istetovirala ime supruga koji ju je varao

"Hvala vam svima na potpori, iako mi zaista nije potrebna. Dobro sam. Želim vam samo poručiti da nisam niti jednom zaplakala", ispričala je Cardi B fanovima na Instagram live videu. Istaknula je i kako do prekida nije došlo zbog njegove nevjere, kako se govorkalo posljednjih dana.

Pjevačica i njezin suprug rastali su se jer su se konstantno svađali. "Umorila sam se od svađanja. Umorila sam se od toga da se ne možemo dogovoriti u vezi ničeg. Imam osjećaj da sam umorna od ljudi", rekla je glazbenica.

Cardi B i Offset prije dvije godine su se nakratko rastali, no par mjeseci kasnije su potvrdili da su ponovno zajedno. Dobili su kći Kulture Kiari Cephus, a već su nedavno rekli kako će nastojati održati dobar odnos zbog djevojčice.

Vladala je pistama prije više od 50 godina i bila je sinonim za mršavost, a evo kako danas izgleda jedna od najvećih modnih ikona