nadmašila samu sebe!

A što bi ovo trebalo biti? Mnogima su se pojavili upitnici iznad glave kad su vidjelu ovu instalaciju koju je stavila na sebe

Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) +0 Cardi B (Foto: Profimedia) Galerija

Cardi B i Offset prije nekoliko su tjedana dobili drugo dijete, a reperica nije propustila šansu da u Parizu pomete svu konkurenciju svojim modnim odabirom.

Reperica Cardi B i njezin suprug Offset 4. rujna su dobili svoje drugo dijete, a ponosni roditelji koji imaju i kćerkicu Kulture (3) iznenadili su sve kada su se pojavili na Tjednu mode u Parizu.

Pogledaj i ovo Cardi B (Foto: Profimedia) u svom stilu! Pojavila se u zanimljivoj opravi ukrašenoj dijamantima pa iznenadila viješću, to nije nitko očekivao!

Nisu mogli odoljeti strastima ni dok su ih fotografirali, no to nije bilo ono zbog čega su svi gledali u njih.

Glazbenica je modnim izričajem ovoga puta nadmašila samu sebe, a pred fotografe se pojavila sa zlatnom instalacijom na glavi.

Mnogi se još ne mogu dogovoriti radi li se o naočalama za sunce ili pak šeširu, a svoju instalaciju iskombinirala je sa zlatnim naplatcima koje je imala na kaputu preko grudi. Offset se pokušao uskladiti sa svojom suprugom, no koliko god se trudio, zaista je ovoga puta Cardi ukrala sav show.

Da čeka svoje drugo dijete Cardi je potvrdila nastupom na BET Awards u lipnju, a na pozornici se ondje pojavila u uskom kombinezonu ukrašenom dijamantima koji je isticao njezin trudnički trbuščić. Sretnu vijest kasnije je potvrdila i na Instagramu.

Cardi B i Offset inače su poznati po svojim turbulentnim usponima i padovima, a krajem prošle godine objavili su da se rastaju. Pjevačica je predala papire za razvod, no samo dva mjeseca kasnije se predomislila te je povukla sve. To nije prvi put da se Cardi premišljala o vezi s Offsetom. U prosincu 2018. godine Cardi je prekinula s Offsetom, ne bi li se dva mjeseca kasnije predomislila te se par pomirio. Ovoga puta je pak ostavila sve opcije otvorene jer i dalje ima pravo ponovno predati papire za razvod ukoliko se predomisli.

Tri godine su u braku, a ona je htjela razvod zbog njihovih konstantnih svađa. Čini se kako je slavni par sve nesuglasice zasad izgladio.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Ingrid Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka Batelić pozirala s mamom za koju često kažu da izgleda kao da joj je sestra, pogledajte koliko su slične

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Azra Grljević - 4 Azra Grljević - 3 Azra Grljević - 2 +0 Maja Šuput za vrijeme nastupa Azre Grljević - 1 Celebrity Žena s koje nisu mogli skinuti pogled zbog njezina talenta: ''Najviše me živcira kad pitaju imam li donje rublje ispod kostima''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene