Pregovori u tijeku

Vraća nam se omiljena vrckasta dadilja, a utjelovit će ju - bivša striptizeta?

Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Cadi B (Foto: Getty Images) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: AFP) Cardi B (Foto: Getty Images) +2 Cardi B (Foto: Getty Images) Galerija

Šuška se, šuška da će pjevačica Cardi B utjeloviti kultnu "Dadilju" u novim epizodama legendarne serije.

Legendarna humoristična serija "Dadilja" proslavila je glumicu Fran Drescher, a mnogi se i danas obožavaju prepustiti jednostavnom šarmu dadilje vitkog tijela, istančanog humora i ekscentričnog modnog ukusa. 

Pogledaj i ovo Charles Shaughnessy Prošlo je 25 godina! Sjećate se šarmantnog Maxwella Sheffielda iz kultne "Dadilje"? Evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Na sreću mnogih, čini se kako će se "Dadilja" vratiti na male ekrane gledatelja diljem svijeta, no uz značajne promjene. Dok svi vole Fran Drescher sa njezinom natapiranom kosom, topićima i ultra kratkim suknjicama, ona se neće ponovno pojaviti u toj legendarnoj ulozi već će ju zamijeniti - najslavnija bivša striptizeta na svijetu?

Naime, čini se da se ovu vrckavu televizijsku ulogu ozbiljno razmatra dati pjevačici Cardi B. Prema mišljenju same Fran, reperica bila bi odličan izbor za novu generaciju obožavatelja suvremene "Dadilje". 

Glumica je već pregovarala s timom slavne reperice oko povratka moderne verzije Fran Fine.

"Samo smo, na neki način, postavili temelje. Mislim da je sjajna i ona bi definitivno bila moj prvi izbor, ako je dovoljno disciplinirana da snima seriju svakod tjedna. Može biti naporno, a sada ima bebu, ali mogao bi to biti dobar način da radi, da ju vidi publika diljem svijeta i da još uvijek ide na male turneje kada je na pauzi od snimanja", otkrila je Drescher.

"Pisali bi seriju za nekog drugog, što bi bilo jako uzbudljivo. Ja bih mogla glumiti Sylviju, mamu, a John Leguizamo bi mogao glumiti Franinog tatu Mortyja. Postoji puno mogućnosti da napravimo nešto sjajno i prenesemo 'Dadilju' u 21. stoljeće", dodala je Fran.

Inače, glumica je još prošle godine izrazila želju da Cardi glumi Fran Fine, a reperica je potom oduševljeno na Instagramu rekla da bi odmah pristala na tu ulogu. 

Cardi B danas je velika zvijezda no njezin početak karijere bio je obilježen kriminalom i sumnjivim profesijama. Rođena u Bronxu u siromašnoj obitelji, Cardi se od tinejdžerskih dana stalno nalazila u problemima. Prvo je bila članica nasilne bande, zatim se suočila s teškim fizičkim i obiteljskim nasiljem, a od kuće je pobjegla sa 19 godina kada je pronašla posao striptizete. 

Cardi B danas je ponosna bivša striperica koja tvrdi kako joj je upravo vještina izazovnog plesa oko šipke spasila život jer joj je omogućila da zarađuje za život i makne se od svih toksičnih osoba iz svog života. 

Iako je danas jako popularna i hvaljena, mnogi smatraju kako Cardi nije dostojna zamjena za legendarnu Fran. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) +4 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog 15 godina mlađeg muža pristajala je na seks utroje, htjela mu je pokazati da je zabavna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene