Hvali se rezultatima

Kontroverzna reperica pokazala tijelo za koje ne skriva da ga je doradila odlascima kod kirurga

Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Getty Images) Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) +1 Cardi B i Offset (Foto: AFP) Galerija

Reperica Cardi B nedavno je bila na liposukciji, a sada je rezultate operacije pokazala u oskudnom bikiniju.

Bivša striptizeta i najpoznatija reperica današnjice, bujna Cardi B, ne prestaje oduševljavati fanove.

Djevojka iz lošeg kvarta koja se drogirala, skidala za novac i krala mukotrpnim radom uspjela se izboriti za slavu i bogatstvo, a da nije skrivala odakle potječe i kakve navike ima. 

Provokativna Cardi svojim je pristupom, kao i glazbom, oduševila milijune obožavatelja diljem svijeta, a sada je objavila fotku na Instagramu koja je njezine pratitelje bacila u trans. 

Naime, ova 27-godišnjakinja ranije se ove godine podvrgla liposukciji i još jednom kirurškom povećenju grudi, a sada se nakon mjeseci čekanja napokon pohvalila novom linijom na Instagramu. Cardi je objavila fotku na kojoj u dizajnerskom bikiniju pozira u izazovnoj pozi, a u prvom je planu, naravno - njezino savršeno tijelo. 

Osim brutalnih trbušnjaka i tankog struka, pažnju su plijenile i brojne tetovaže slavne pjevačice kojima je ukrasila veliku površinu tijela. Fotku je snimio njezin suprug Offset, koji je Cardi u prošlosti varao, ali čini se da je sad uvidio kako bolju od reperice sigurno neće naći, pa ljubav opet cvjeta. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make it leak

Objavu dijeli Iamcardib (@iamcardib)

Cardi je nedavno javno progovorila o estetskim operacijama kojima se podvrgla te je zaključila kako više nikada neće otići pod nož jer je zbog ove liposukcije i povećanja grudi imala mnogo komplikacija. 

"Vježbam zadnja dva tjedna jer sigurno više ne idem pod nož! Iako više ne moram razmišljati izgledam li dobro, ne bih to ponovila. Pogledajte koliko meni trbuh i noge natiču, to nije normalno!" rekla je Cardi. 

Pjevačica je u svibnju morala otkazati nekoliko koncerata zbog toga što joj grudi nisu nikako zacjeljivale, pa nije mogla nastupati zbog straha da će joj šavovi popucati, a rane se otvoriti. 

"Mrzim otkazivanje nastupa jer sam ovisna o novcu i obožavam novac. Mrzim to što jednim otkazanim showom izgubim milijune, ali zdravlje je ipak najveće bogatstvo, pa sam to morala učiniti", otvoreno je priznala Cardi B. 

Reperica se odlučila na estetske zahvate nakon rođenja kćeri Kulture, koju je dobila s Offsetom. Navodno nikako nije bila sretna sa svojim tijelom nakon trudnoće.

"Moja me kći uništila u fizičkom smislu! Doista jest", rekla je. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene