Cardi B proslavila je 27. rođendan u vili zagrebačkog poduzetnika Zlatka Marića na karipskom otočju Turks i Caicos.

Galerija


Kad smo mislili kako nas reperica više ničime ne može iznenaditi...

Vezani članci Cardi B i Offset Šuškalo se da je supruga ostavila jer ju je varao, no obožavateljima je sada objasnila sve te kaže da joj podrška ne treba Cardi B i Offset Najbujnije izdanje dosad: Rukama pridržavala grudi da ne ispadnu iz dekoltea, pomagao joj i suprug

27-godišnjica reperica iz Bronxa, Cardi B, nekada je bila striptizeta te jedva krpala kraj s krajem, a onda je unovčila svoj glazbeni talent.

Danas je dobitnica Grammyja i jedna od najprodavanijih glazbenica na svijetu, a milijuni na njezinu računu gomilaju se i raznim drugim sponzorskim ugovorima.

Reperica je nedavno slavila rođendan na poznatom otočju Turks i Caicos u vili zagrebačkog poduzetnika Zlatka Marića, vlasnika zaštitarske tvrtke Sokol Marić.

Vila Lidija tako je postala mjesto ludog višednevnog tulumarenja s najskupljim pićima i šampanjcem, jastogom, tartufima, velikom tortom, vatrometom i slično.

Tijekom dana reperica, njezin suprug i ostatak veselog društva uživali su, među ostalim, i u vožnji jet-skijem. Tijekom jedne vožnje Cardi je snimila fotografiju na Instagramu na kojoj sa suprugom simulira oralni seks, no nikoga nije previše šokirala jer ovo joj nije prvi put da radi takvo nešto.

I snimke s rođendana u luksuznoj vili bile su vrlo golišave te prepune njezine stražnjice.

Na njima se reperica pohvalila i "novim tijelom", liposukcijom i umjetnim grudima, ali i brojnim tetovažama na tijelu te plesnim umijećem kojim je nekada zarađivala za život. 

Razveo se Davor Bernardić: Samozatajnoj bivšoj supruzi davao je instrukcije, a onda su se zaljubili