U svom stilu

Reperica priredila ludi tulum u vili hrvatskog poduzetnika iz koje je objavljivala eksplicitne fotke i snimke

Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: AFP) Cardi B i Offset (Foto: AFP) Cardi B, Offset (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: AFP) +0 Cardi B (Foto: Instagram) Galerija

Cardi B proslavila je 27. rođendan u vili zagrebačkog poduzetnika Zlatka Marića na karipskom otočju Turks i Caicos.

Kad smo mislili kako nas reperica više ničime ne može iznenaditi...

Pogledaj i ovo Cardi B (Foto: Instagram) pukla ljubav Šuškalo se da je supruga ostavila jer ju je varao, no obožavateljima je sada objasnila sve te kaže da joj podrška ne treba

27-godišnjica reperica iz Bronxa, Cardi B, nekada je bila striptizeta te jedva krpala kraj s krajem, a onda je unovčila svoj glazbeni talent.

Danas je dobitnica Grammyja i jedna od najprodavanijih glazbenica na svijetu, a milijuni na njezinu računu gomilaju se i raznim drugim sponzorskim ugovorima.

Reperica je nedavno slavila rođendan na poznatom otočju Turks i Caicos u vili zagrebačkog poduzetnika Zlatka Marića, vlasnika zaštitarske tvrtke Sokol Marić.

Vila Lidija tako je postala mjesto ludog višednevnog tulumarenja s najskupljim pićima i šampanjcem, jastogom, tartufima, velikom tortom, vatrometom i slično.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcxrdib) on

Tijekom dana reperica, njezin suprug i ostatak veselog društva uživali su, među ostalim, i u vožnji jet-skijem. Tijekom jedne vožnje Cardi je snimila fotografiju na Instagramu na kojoj sa suprugom simulira oralni seks, no nikoga nije previše šokirala jer ovo joj nije prvi put da radi takvo nešto.

I snimke s rođendana u luksuznoj vili bile su vrlo golišave te prepune njezine stražnjice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcxrdib) on

Na njima se reperica pohvalila i "novim tijelom", liposukcijom i umjetnim grudima, ali i brojnim tetovažama na tijelu te plesnim umijećem kojim je nekada zarađivala za život. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Davor Bernardić (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Razveo se Davor Bernardić: Samozatajnoj bivšoj supruzi davao je instrukcije, a onda su se zaljubili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene